Celebrity News

STOMAK DO ZUBA, trudnička haljina i ruku pod ruku sa Gudeljem: Anastasija uslikana u Sevilji, preslatka je trudnica (FOTO)

Trudna Anastasija Ražnatović blista

STOMAK DO ZUBA, trudnička haljina i ruku pod ruku sa Gudeljem: Anastasija uslikana u Sevilji, preslatka je trudnica (FOTO)

Otkako se vest da je trudna Anastasija Ražnatović proširila regionom, mlada pevačica i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, postali su daleko opušteniji u komunikaciji sa pratiocima na društvenim mrežama. Stalno nešto novo objavljuju. Zajedničke fotografije, koje su ranije čuvali samo za sebe i članove porodice, sada se gotovo svakoga dana mogu naći na njihovim profilima.

Pročitajte:Kako je SLATKA TRUDNICA: Anastasija Ražnatović pokazala TRUDNIČKI STOMAK u uskoj haljini, nismo očekivali da ga vidimo tako brzo (FOTO)

Instagram

 

Zaljubljeni par presrećan je zbog prinove, niko im ne može zameriti što svoju sreću žele da podele i sa drugima. Lepa Tasa lagano ulazi u peti mesec trudnoće, a po njenom ponašanju reklo bi se da joj blagosloveno stanje i te kako prija.

Pročitajte: TRUDNA Anastasija Ražnatović: Stigle najlepše vesti iz Sevilje, evo kog je pola beba (FOTO)

Instagram

 

Nova fotografija na kojoj je trudna Anastasija Ražnatović možda najbolje svedoči njenoj vitalnosti. Naime, ćerka Svetlane Cece Ražnatović objavila je sliku iz šetnje sa Nemanjom. Istina, slikala je tlo na kojem se vide samo njihove siluete, a Anastasijin stomačić došao je do izražaja, što je raznežilo njene fanove.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak bebe! Vila u kojoj žive Anastasija i Nemanja Gudelj izgleda nestvarno, a od jednog detalja zastaje dah! FOTO

Instagram

 

Nije tajna da je mlada umetnica vrlo aktivna u trudnoći, da dosta šeta, pravilno se hrani i beskrajno uživa u novoj životnoj etapi, nestpljivo iščekujući trenutke sa mezimicom.

Komentari (0)

Loading