Celebrity News

Ma kakav Momčilo, ovaj je za tebe! Jelena Perčin prvi put posle razvoda sa NOVIM FRAJEROM, pogledajte prvu fotografiju

Nova ljubav Jelene Perčin je on

Ma kakav Momčilo, ovaj je za tebe! Jelena Perčin prvi put posle razvoda sa NOVIM FRAJEROM, pogledajte prvu fotografiju

Mirko Savović

Nakon što je u javnost procurila informacija da se razvodi od kolege Momčila Otaševića, Jelena Perčin svoj fokus stavila je na troje dece i posao. Iz ugla posmatrača daleko više radi, snima serije i filmove, a nedavno je čak pristala da budeo deo šoa "Zvijezde pjevaju". Zaključak je da hrvatskoj umetnici brojne obaveze pomažu da ne misli o "maloj smrti", kako mnogi razvod nazivaju, s druge strane omogućavaju joj profesionalnu nadogradnju i odličnu zabavu. Da se Jelena divno zabavlja u novoj ulozi, ulozi pevačice mogli su se uveriti svi koji pomenuti šou gledaju, a pojedinima se učinilo i da se nova ljubav Jelene Perčin dogodila.

Pročitajte: Tek što se razvela od Momčila Otaševića, Jelena objavila da ima NOVOG PARTNERA: Jake žene brzo nastave dalje

 

Promo

 

Naime, u pevačkom takmičenju humanitarnog karaktera glumica nastupa zajedno sa svojim mentorom Bojanom Jambrošićem, koji joj je vremenom postao izuzetno blizak. 

- Kad pevam s njim znam da se ništa loše ne može dogoditi - poručila je Hrvatica, koja je uz svog pevačkog partnera neizmerno zavolela muzičku scenu.

Pročitajte: Slika iz kreveta potvrdila sve sumnje: Momčilo Otašević uhvaćen, bivšoj ženi je konačno sve jasno (FOTO)

 

 

Nova ljubav Jelene Perčin muzika je, a budući da se u tome ona odlično snalazi, čemu svedoče glasovi publike, svi se nadaju da na ovom šou ona neće stati te da će svoje muzičke sposobnosti uvezati sa glumom.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna: Momčilo Otašević uslikan u jutarnjim časovima SA NJOM, sada je jasno otkud iznenadni razvod (FOTO)

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading