Celebrity News

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele USLIKANI NA PLAŽI: Pogledajte razgolićeni slavni par, fotografija je hit!

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele u mladosti su izgledali ovako

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele USLIKANI NA PLAŽI: Pogledajte razgolićeni slavni par, fotografija je hit!

Dalibor Danilović

Glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele slove za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a kako i ne bi kada su još od mladosti zajedno. Kruna njihove velike ljubavi su sin Jakov i naslednica Lenka koja je odlučila da krene stopama svojih roditelja.

Budući da su zajedno decenijama, malo ko se seća kako su se supružnici upoznali, a to se, kako je glumica jednom prilikom ispričala, dogodilo tokom rada na predstavi "Groblje automobila", u kojoj su igrali muža i ženu. Pele je odmah shvatio da je sreo ženu svog života, te je još na generalnoj probi Olgi iz čista mira, rekao: "Ja ću se tobom oženiti".

Pročitajte: Zar od svih BAŠ SA NAŠIM KOLEGOM?! Ćerka Olgi Odanović i Peletu predstavila zeta, umalo se onesvestili kad su videli ko je u pitanju (FOTO)

Boško Karanović

 

- Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i da imam cimerku nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije uselio kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno - ispričala je glumica u jednom intervjuu koja je sa šarmantnim Peletom na ludi kamen stala nekoliko godina kasnije.

- Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo do danas. Najvažnije je da sam pored sebe imala pravog čoveka - ispričala je Olga jednom prilikom, a u to da je upravo proslavljeni glumac pravi čovek za nju bio i na samom početku zabavljanja, svedoči jedna njihova zajedna fotografija iz mladosti.

Pročitajte: Svi konačno na okupu - Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju Olge Odanović i Peleta sa decom, zbog jednog detalja će vam poći suze

Privatna Arhiva

 

 

Fotka nastala prilikom jedne njihove morske avanture na kojoj poziraju mladi, lepi i odeveni u laganu sportsku  garderobu, pokazuje koliko su se Olga Odanović i Dragan Petrović Pele godinama promenili, ali i to da su oduvek odavali utisak velike zaljubljenosti koja ni na ovim uspomenama ne može proći neprimećeno.

Komentari (0)

Loading