Celebrity News

Za NAJLEPŠE VESTI nikad nije kasno! Glumica Jasna Đuričić obradovala naciju, Boris plače od sreće i ponosa: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Lepe vesti od Jasne Đuričić pristigle su i obradovale mnoge

Za NAJLEPŠE VESTI nikad nije kasno! Glumica Jasna Đuričić obradovala naciju, Boris plače od sreće i ponosa: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Jakov Simović/Gloria

Navikli smo već od uspešne glumice da je u žiži medijskog interesovanja zbog brilijantnih uloga koje su joj donele mnoga priznanja, a jedno od najvećih koje je definitivno obeležilo kulturnu, pa i društvenu scenu Srbije, svakako je ono prošlogodišnje kada je igrajući u filmu "Quo vadis, Aida" ponela titulu najbolje evropske glumice. Nju nagrade ne zaobilaze, dobili je sve one najznačajnije, a sada je došlo vreme za još jedne lepe vesti od Jasne Đuričić kojima i te kako može da se ponosi.

Naime, u toku današnjeg dana obradovala nas je vest da je vrsna umetnica postala član prestižne Evropske filmske akademije.

Pročitajte: Savršen stajling Jasne Đuričić na Sarajevo Film Festivalu za svaku figuru - Pogledajte fotografije sa crvenog tepiha

- Evropska filmska akademija sa ponosom pozdravlja 462 filmska profesionalca kao nove članove, koji će svi imati pravo glasa. Imena svih novih članica saopštena su danas, na Dan Evrope. Tako smo uzbuđeni što možemo da objavimo da je rekord pozvanih evropskih filmskih stvaralaca ove godine prihvatio članstvo, jačajući glas evropske kinematografije širom kontinenta - pisalo je u zvaničnom saopštenju Evropske filmske akademije.

Pročitajte: Jasna Đuričić i Boris Isaković jedan su od najskladnijih glumačkih parova, a OVAKO izgleda njihova ćerka Una (FOTO)

Lepe vesti od Jasne Đuričić koje je sa velikim ponosom i uz zahvalnost iz srca objavila na svom Instagram nalogu, suvišno je reći među pratiocima, poštovaocima, kolegama i prijateljima izazvale su opšte oduševljenje, a pohvalni komentari i čestitke koje ne prestaju da se nižu, nesumnjivo su izmamile osmeh na njenom licu i dodatno joj ulepšale dan.

Komentari (0)

Loading