Celebrity News

Bilo je samo pitanje trenutka kada će se ponovo spojiti! Željko ostavio sve i dotrčao kod Leontine: Ona više neće patiti (FOTO)

Zdravstveno stanje Leontine Vukomanović teme je o kojoj svi mediji već dva dana pišu

Bilo je samo pitanje trenutka kada će se ponovo spojiti! Željko ostavio sve i dotrčao kod Leontine: Ona više neće patiti (FOTO)

ATA Images

Da li je zdravstveno stanje Leontine Vukomanović u redu već dva dana javnost se pita, a sve zbog toga što je do medija dospela informacija da se kantautorki nasred puta zapalio automobil. Pojedini portali su, naime, preneli da je automobil počeo u pokretu da smrdi, a potom i da gori, zbog čega je došlo do panike među onima koji su se tu našli.

Pročitajte: Posle 15 godina, BILO JE VREME: Leontina više ne krije sreću, ovo je NAJRADOSNIJI DAN (VIDEO)

Jovana Milovanović

 

Ništa od navedenog, osim da je smrad pokazao kvar na kolima, nije zapravo istina, što je objasnila lično Leontina nekoliko sati kasnije. Pošto je završila snimanje emisije i pročitala sve što se toga dana o njoj pisalo napravila je zanimljiv, kratak snimak u kom je sve razjasnila. 

Pročitajte: Ošišala svoju dugu plavu kosu DO GLAVE i ofarbala se u tamno! Šokantna promena Leontine Vukomanović, evo kako izgleda (FOTO)

Story arhiva

 

Pratioci i fanovi mogli su da odahnu jer je za početak u pomenutom snimku objašnjeno da je zdravstveno stanje Leontine Vukomanović u najboljem redu, da je njena ćerka Lucija takođe dobro, istovremeno je otkriveno da ni do kakve vatre nije došlo. 

Andreja Damnjanović

 

 

- Dobro, alternator jeste smrduckao, pa smo spakovali auto na šlep, ali su Igor i Željko iz servisa za dva sata sve sredili - napisala je pevačica koja se svojim kolima ubrzo odvezla kući.

Pročitajte: On u patikama, ona u venčanici snova: Nikad viđene fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata, izbor kume će vas posebno iznenaditi

 

Instagram

 

 


 

Komentari (0)

Loading