Celebrity News

Nikad nije kasno! Ana Mihajlovski objavila PREDIVNE VESTI, svi joj čestitaju! Najsrećniji je mali sin Petar (FOTO)

Sin Ane MIhajlovski karakterno je vrlo sličan voditeljki

Nikad nije kasno! Ana Mihajlovski objavila PREDIVNE VESTI, svi joj čestitaju! Najsrećniji je mali sin Petar (FOTO)

Sin Ane Mihajlovski najmlađe je dete voditeljke i njen veliki ponos, pa i podrška. Dobila ga je u braku sa Mirkom Grubinom, sa kojim ima i ćerku Zoi. Devojčica, koja neodoljivo podseća na mamu, zajedno sa bratom Petrom imala je udela u pomirenju roditelja. Ana i Mirko pre godinu i po, dve odlučili su da svom odnosu pruže još jednu šansu a to je upravo vreme kada je voditeljka krenula u nove profesionalne pobede a reklo bi se i fizičke izazove.

Pročitajte: Visoki krevet sa uzglavljem na kojem bi plemstvo pozavidelo: Zavirite u SPAVAĆU SOBU Ane Mihajlovski, koju opet deli sa Grubinom (FOTO)

Bojan Vuković

 

U isto doba kada se pomirila sa bogatim preduzetnikom, Ana je napustila televiziju i posvetila se nešto drugačijim medijima, takođe je krenula da trči, što joj je itekako bio jedan od najvećih životnih izazova. S tim u vezi, a kušajući svoju izdržljivost i snagu pa i mentalnu jačinu juče se ona našla kao učesnica još jednog maratona, 36. po redu održanog u Beogradu, a čitavu pripremu za to kao i prolazak kroz cilj ona je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Da li će ovo narušiti njen odnos sa Grubinom? Ani Mihajlovski na vrata stigao ogroman buket ruža, pošiljalac je javnosti dobro poznat (FOTO)

Instagram

 

Sin Ane Mihajlovski bio je među onima koji su voditeljku raširenih ruku ispratili na startu i sačekali na cilju, ponosni što osobu takve mentalne snage i upornosti imaju kraj sebe. Ana se u jednoj objavi našalila da trka nije bila laka, te da je nekoliko puta pomišljala da odustane, ali da je srećna što je istrajala i pobedila samu sebe. 

Pročitajte: Napadnuta Ana Mihajlovski: Manijaci nam svakodnevno izleću, neću da ignorišem FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading