Celebrity News

Razlaz sa Markom je jedino rešenje: Milica Kon saopštenjem iznenadila porodicu i prijatelje (FOTO)

Brak Milice i Marka Kona sklopljen je u tajnosti

Razlaz sa Markom je jedino rešenje: Milica Kon saopštenjem iznenadila porodicu i prijatelje (FOTO)

Privatna Arhiva

U Vegasu 2012. godine počeo je brak Milice i Marka Kona, koji je potom sklopljen i pred zvanicama u Beogradu. Nedugo potom muzičar i voditeljka ostvarili su se i u ulozi roditelja što je dodatno učvrstilo njihov odnos i učinilo ga još lepšim. 

Pročitajte: Verovali ili ne, ovde sa decom žive Marko i Milica Kon: Od pogleda na dnevni boravak ćete ostati u šoku (FOTO)

Studio 8

 

Trenutno brak Milice i Marka Kona važi za jedan od skladnijih u javnom prostoru, a upravo zbog ideje o  idiličnom odnosu fanove je zaintrigirala objava voditeljke na Instagramu a tiče se odnosa sa mužem

Pročitajte: Zaboravljene burme i peh sa venčanicom: Ovako je izgledalo venčanje Milice i Marka Kona (FOTO)

Studio 8

 

Naime, Milica je podelila svoju sinhronizaciju sa Tik-Toka u kojoj odgovara na pitanje zašto je bitno imati muža. Kako pozitivnog odgovora nije bilo ostala je bez teksta što je mnoge zasmejalo, a pojedine ostavilo u čudu i sa pitanjem - Ima li u ovoj šali bar malo istine?

Pročitajte: Drugi čovek: Znate li ko je mladić na fotografiji? U jeku korone njegovo prezime slušali smo svaki dan

 

 

Milica i Marko velike su šaljivdžije, dopunjavaju se i podržavaju, jedno drugom su najveći oslonac, poštuju se i to zna svako ko je imao prilike da se nađe u njihovom društvu. Naravno da je i ovo kao i sve drugo što oboje putem mreža plasiraju bila isključivo i samo zafrkancija.

Komentari (1)

Loading