Celebrity News

Sve je jasno: Otkriveno kako se ćerka Jovana Memedovića ponaša prema svojoj majci posle razvoda roditelja, dobro pogledajte fotografiju

Ćerka Jovana Memedovića u ovakvom je odnosu sa majkom

Sve je jasno: Otkriveno kako se ćerka Jovana Memedovića ponaša prema svojoj majci posle razvoda roditelja, dobro pogledajte fotografiju

Pre gotovo decenije, tačnije 2014. godine, javnost je iznenadila vest da se voditelj i autor emisije "Sasvim priridno" razvodi od svoje dugogodišnje supruge Mirjane. Iako svoju privatnost nekadašnji partneri nikada nisu eksponirali, upućeni tvrde da su bili veoma skladan par, a za njihov brak iz kojeg su na svet došli sin i ćerka Jovana Memedovića, kažu da je svojevremeno mogao poslužiti kao primer. Ipak, do kraha je došlo u tišini, bez medijske pompe, a supružnici su se razišli u miru i bez grubih reči, prvenstveno zbog dece koja su im oboma prioritet.

Pročitajte: Emocije više ne može da krije! Jovan Memedović se rasplakao pred svima - ONA je razlog (VIDEO)

Petar Đorđević

 

Pravi razlozi njihovog razvoda otkriveni su relativno skoro, nije to bio nedostatak ljubavi kako su mnogi nagađali već je priroda posla poznatog voditelja i njegovo često odsustvo od kuće učinilo svoje i navodno dovelo do udaljavanja među partnerima. Uzimajući sve ovo u obzir,  nametnulo se pitanje kakav su odnos njihova deca uspostavili sa roditeljima nakon razvoda. Budući da je ćerka Jovana Memedovića u neku ruku povukla na oca, bar kada je neizmerna ljubav prema prirodi u pitanju, jasno je da se njih dvoje odlično razumeju i slažu, pa se i u avanture neretko upuštaju zajedno.

Pročitajte: Javnost u šoku - TAJNA VEZA Jovana Memedovića i Milice iz Potere više ne može da se sakrije, ona je saopštenjem konačno sve priznala (FOTO)

Instagram

 
 

Da je kao i sa ocem, prelepa Maša na sjajnoj relaciji i sa majkom Mirjanom, pokazala nam je upravo bivša Memedovićeva supruga jednom objavom na Instagramu u kojoj reči i emocije nije štedela.

Pročitajte: Velika tuga u domu Jovana Memedovića! Ćerka Maša potresnom porukom objavila najtužnije vesti: Zauvek zbogom... (FOTO)

 

 

- Radujem se svakog dana što te imam, ali ovaj dan uvek je nekako emotivan i poseban. Ostani drugačija i živi ono što osećaš. Majka voli - čestitala je ona mezimici rođendan uz zajedničku fotografiju.

Pored toga što je svima stavila do znanja da sa ćerkom neguje odnos prepun ljubavi, mnogima je za oko zapalo da majka i ćerka deluju poput drugarica, pa su čak i stajlinge uskladile i oduševile javnost.

Komentari (0)

Loading