Celebrity News

Užasna nesreća: Milan Vasić doživeo ono čega se svi plašimo, prijatelji i porodica u šoku! Sa njim i dvojica kolega (FOTO)

Život Milana Vasića na momente je bio ugrožen

Užasna nesreća: Milan Vasić doživeo ono čega se svi plašimo, prijatelji i porodica u šoku! Sa njim i dvojica kolega (FOTO)

Otkako je objavio novu pesmu, za koju je uradio i spot Milan Vasić još omiljeniji je postao publici, damama posebno. Mladi glumac pokazao je da ima talenta za pevanje, a njegova želja da tradicionalni zvuk vrati na muzičku scenu urodila je plodom. Dok kroz note propagira prave vrednosti, čini se, davno zaboravljene Milan ne zaboravlja svoju glavnu profesiju. Najviše on u poslednje vreme igra u pozorištu, a upravo jedan angažman tog tipa doveo ga je i u opasnost. Život Milana Vasića navodno je bio ozbiljno ugrožen, a razlozi su neverovatni.

Pročitajte: Porodica Milana Vasića zavijena u crno! Objava na Instagramu sve rasplakala: Dobri moj, nikad nećeš biti zaboravljen (FOTO)

Ata Images

 

Dok su ljubitelji teatra u Švajcarskoj čekali Vasića i njegove kolege da stanu na scenu i zaigraju komad "Ženidba" dogodila se situacija iz koje bi malo ko izašao bez trauma. Naime, tokom leta avion kojim je glumac leteo u Cirih ostao je bez jednog motora, tačnije motor se zapalio. Umetnik, koji nije sklon panici ceo događaj je snimio i podelio sa pratiocima, ipak činjenica da je postojala mogućnost da i drugi motor otkaže nije mu bila baš prijatna.

Pročitajte: Sreća je na Božić pokucala i na njegova vrata: Milan Vasić okupio porodicu i saopštio PRELEPE VESTI, pogledajte kako je ONA srećna (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

 

Nakon što je snimak zapaljenog motora osvanuo na profilu glumca portalima su počele da se nižu svakakve informacije između ostalog i ta da je život Milana Vasića bio ugrožen, što nije daleko od istine ako se uzme u obzir šta je sve moglo da se dogodi. Na svu sreću, pretpostavke i prognoze ostale su na tom nivou on i kolege, kao i ostali putnici bezbedno su sleteli na aerodrom, a već sledeći Milanov post bio je iz Ciriha.

Pročitajte: Zavirite u dom Milana Vasića na Kosovu: Glumac godinama živi u Beogradu, ali mu je srce ostalo tamo FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading