Celebrity News

Sin Marka Nikolića - Gige Moravca prvi put u javnosti: Neverovatno je koliko liči na oca, gotovo da je njegov klon! Evo prve fotografije

Sin Marka Nikolića neverovatno liči na oca

Sin Marka Nikolića - Gige Moravca prvi put u javnosti: Neverovatno je koliko liči na oca, gotovo da je njegov klon! Evo prve fotografije

Promo

Velikan srpskog glumišta, Marko Nikolić ostaće upamćen po brojnim ulogama u našim kultnim ostvarenjima. Najupečatljivija njegova uloga svakako je lik Gige Moravca koji je tumačio u seriji „Bolji život“, a imali smo čast da ga gledamo i u drugim brojnim filmovima i serijama kao što su „Vuk Karadžić“, „Kordon“, „Šejtanov ratnik“, „Jagodići“, „Parada“, „Montevideo, Bog te video“, „Budva na pjenu od mora“, „Čizmaši“, „Pogrešan čovek“, „Urgentni centar“, „Žigostani u reketu“, „Otac“... Replike iz ovih ostvarenja i danas prepričavaju, a dobro je poznato da je bio veliki džentlmen kojem lepši pol nije mogao odoleti. Tri puta je tokom svog života stao na ludi kamen, a iz svakog braka dobio je  po jedno dete. Medijima najpoznatija ćerka Mina, koja je krenula tatinim stopama i koju smo imali prilike da gledamo u prošlogodišnjem izdanju šou-programa „Survivor“. Ono što je javnosti manje poznato jeste da je pre Mine, na svet došla njegova ćerka Senka, kao i sin Marka Nikolića, Nikola.

Pročitajte: Ni poznati otac ni Survivor nisu pomogli - Evo gde je završila Mina Nikolić i šta danas radi da bi preživela (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

- Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece - svojevremeno je rekao sa ponosom o deci, a iz untervjua koji je dao nekoliko meseci pred smrt saznali smo da sin Marka Nikolića živi u inostranstvu, da se bavi nekretninama, te da od njega ima unuku Belindu.

Pročitajte: Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

Instagram

 

- Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u „Rodi“ aranžer gondole. Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti. Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću.

Pročitajte: Sram nas bilo - Velikan Marko Nikolić živeo teško od penzije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Izuzev najmlađe ćerke, drugu Nikolićevu decu nemamo priliku da viđamo u javnosti, a putem Mininog "Instagrama" na kojem neretko deli fotografije sa bratom, vidno je kako izgleda Nikola kao i to da neverovatno liči na poznatog oca. Nikola ima trogodišnjeg sina koji je dobio ime po popularnom dedi Marku.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading