Celebrity News

Majka Sergeja Milinkovića Savića ISTETOVIRANA OD GLAVE DO PETE: Pogledajte prvu fotografiju mame poznatog fudbalera, svi su šokirani

Majka Sergeja Milinkovića Savića sinu je velika podrška

Majka Sergeja Milinkovića Savića ISTETOVIRANA OD GLAVE DO PETE: Pogledajte prvu fotografiju mame poznatog fudbalera, svi su šokirani

"Dan majki", praznik koji priznaje i uvažava trud koji ove superžene obavljaju, u raznim zemljama sveta slavi se na različite datume. Kod nas se praznikom majki tradicionalno smatra verski praznik Materice, koji se uvek slavi drugu nedelju pred Božić, a u zapadnim zemljama, poput Amerike, "Majčin dan" se obeležava druge nedelje u maju i proglašen je za zvanični praznik. Tradiciju su preuzele i mnoge druge zemlje širom sveta, a povodom ovog bitnog datuma i brojne naše javne ličnosti putem "Instagrama" pokazale su najdublje emocije. Jedan od onih koji gaji poštovanje i neizmernu ljubav prema ženi koja ga je rodila, jeste naš fudbalski reprezentativac, a upravo ovim povodom majka Sergeja Milinkovića Savića osvanula je na jednom njegovom fan profilu i slobodno se može reći, postala prava zvezda društvenih mreža.

Majke su naše najbolje prijateljice, naše zaštitnice, uvek su uz nas, paze nas i maze, kritikuju kada je potrebno i navode na pravi put, uče nas dobrim stvarima i tokom života daju sve od sebe da postanemo dobri ljudi, a toga je svestan i uspešni sportista koji se trudi da svaki slobodan trenutak posveti ženi koja mu je podarila život.

Pročitajte: Prve fotografije sa ćerkom - Sergej Milinković Savić uslikan u Rimu sa porodicom, mala Irina uživa kao kraljica (FOTO)

- Danas je Dan majki, najlepše želje svim majkama. Iznad svega dvema posebnim ženama za Sergeja - glasila je emotivna poruka koja je osvanula na jednom od profila podrške fudbleru.

Fotografija na kojima on pozira sa svojom izabranicom Natalijom i njihovom naslednicom Irinom, ali i momenti gde uživa sa majkom i mlađom sestrom naišle su na mnoštvo predivnih komentara i svima je jasno da je Sergej veoma privržen porodici.

Sve dame oko fudbalskog asa zrače neverovatnom harizmom i lepotom, a pored malene Irine koja uvek ukrade sav šou, ovog puta je veliku pažnju privukla i njegova majka Milana koja se izdvaja iz mase specifičnim izgledom i brojnim tetovažama. 

Pročitajte: Izabranica Sergeja Milinkovića Savića izgleda kao ruski top model - Upoznajte prelepu Nataliju kojoj je posvetio gol protiv Kameruna (FOTO)

Instagram

 

Budući da se ova dama profesionalno bavila košarkom, igrala je za reprezentaciju Srbije, ne čudi sportski gen koji su od nje i oca Nikole, takođe nekada profesionalnog fudbalera, nasledili Sergej i njegov brat Vanja, a očito je da su imali pored koga da zavole i "tatooo" majstorije kojima su obojica prekrili svoja tela.

Komentari (0)

Loading