Celebrity News

BIo je najlepši princ u Sulejmanu...Smršao 10 kilograma, pustio kosu, od njega ništa nije ostalo! Evo kako sad izgleda princ Mustafa (FOTO)

Princ Mustafa iz serije Sulejman Veličanstveni potpuno je promenio svoj imidž

BIo je najlepši princ u Sulejmanu...Smršao 10 kilograma, pustio kosu, od njega ništa nije ostalo! Evo kako sad izgleda princ Mustafa (FOTO)

Serija Sulejman Veličanstven osvojila je ceo svet. Nema te osobe koja bar jednu epizodu nije pogledala i navijala, malo za sultaniju Hurem, malo za sultaniju Mahidevran i princa Mustafu, prvorođenog sina sultana Sulejmana I. Ulogu princa, zgodnog, obrazovanog, strogog ali pravičnog maestralno je doneo Mehmet Gunsur, turski glumac za kojim su žene tih dana, tokom emitovanja, ludele. Ni danas njegova popularnost nije ništa manja. Princ Mustafa iz serije Sulejman Veličanstveni sanja o Holivudu i sve svoje napore ulaže da dosegne slavu jednog Bred Pita, a već je igrao u par projekata na engleskom i italijanskom. Pre desetak godina snimio je britanski horor "Fall Down Dead” posle čega su ga mnogi proglasili turskim Džonijem Depom.

Pročitajte: Tri meseca nakon porođaja Merjem Uzerli je prava bomba (foto)

Ako je reč o izgledu i šarmu, mnogi bi potvrdili da obojica poseduju "ono nešto" što damama ne da sna, a jedna od njih osvojila je srce četrdesetosmogodišnjeg Turčina i rodila mu čak troje dece. Porodica je Mehmetu centar sveta i njegovo najveće blago. Supruga Kalerina Mongio i naslednici Maja, Klo i Ali  razloga su mu za borbu kroz život, pa i nove izazove pred kamerama.

Pročitajte: Kao boginja: Hurem konačno pokazala trudnički stomak (FOTO)

Ne zna se tačno koliko puta je još princ Mustafa iz serije Sulejman Veličanstveni igrao u serijama tipa one koja ga je proslavila, ipak čini se da će zauvek po toj jednoj ulozi on ostati upamćen. Slava ga nije promenila, naprotiv okrenula ga je više sebi i članovima porodice, sportu, voli tenis i trčanje, dok su mu je pasija i čitanje.  

Pročitajte: Ni nalik na Hurem koju znamo: Kolege uslikale Merjem Uzerli bez šminke, evo kako zaista izgleda (FOTO)

Za proteklih 12 godina koliko je prošlo od prvog emitovanja Sulejmana, Gunsur je nadogradio svoje glumačko znanje, istovremeno poradio je dodatno na svojoj ličnoj nadogradnji i izgledu. Vrlo često on menja stilove, a ako je suditi prema njegovim poslednjim objavama na Instagramu sada preferira rokerski look i šiškice.

Pročitajte:  Ošišana do glave i mršavija 15 kila: Pogledajte kako danas izgleda Nigar kalfa iz Sulejmana, šokiraće vas KOLIKO SE PROMENILA (FOTO)

S obzirom na to da puno radi, nikad se ne zna je li Mehmet određene komade odeće obukao i ošišao se, narodski rečeno, za svog groš ili za potrebe nekog projekta. Niko ne može da porekne da je još uvek izuzetno zgodan.

Komentari (0)

Loading