Celebrity News

Vreme je za NOVI POČETAK: Marija Veljković okrenula novi list, Rastko Janković pao u DRUGI PLAN (FOTO)

Raskinuli Marija Veljković i Rastko Janković spekuliše se po portalima

Vreme je za NOVI POČETAK: Marija Veljković okrenula novi list, Rastko Janković pao u DRUGI PLAN (FOTO)

Instagram

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića po mišljenju mnogih nešto je najdivnije što je voditeljki Javnog servisa i mami troje dece moglo u periodu nakon razvoda da se dogodi. Priznaće Marija da joj se, kada je bila najtužnija, desila bajkovita ljubav sa muškarcem koji joj je poklonio ceo svoj svet, prihvatio je baš onakvu kakva jeste i priglio njene naslednike poput najboljeg očuha. Jake emocije osetio je i Rastko i odmah bez mnogo čekanja i skrivanja pred medijima Mariju počeo da naziva svojom devojkom. Svega par meseci od početka zabavljanja zaljubljeni por obelodanio je pred medijima svoju ljubav, a zajedničko pojavljivanje na javnim događajima, razmenjivanje emocija pred svima i fotografisanje i intervjui za magazine postalo je standard. Sve pomenuto ukazivalo je na to da Marija i Rastko imaju dublju vezu, koja se neće okončati za godinu dve, ipak nisu svi poverovali u njihovu sudbinsku priču. "Raskinuli Marija Veljković i Rastko Janković" naslovi su koji se često mogu naći u tabloidima i po portalima.

Pročitajte: Modno usklađene u istoj kombinaciji: Marija Veljković sa ćerkom Nevom prošetala ulicom, svi su se okrenuli i gledali im u obuću (FOTO)

Instagram

 

Razlog za ovakve spekulacije nalazi se u tome što su glumac i voditeljka karakterno dosta različiti i svoji, što ona ima troje dece iz prvog braka o kojima je neophodno brinuti, te nije u stanju baš uvek da odgovori na Rastkove želje da vreme provedu zajedno, takođe su tu profesionalne obaveze sa kojima se oboje susreću a tiču se dugih snimanja, putovanja, što zahteva veliku dozu razumevanja i poverenja. Istini za volju, Marija i Rastko za sada uspevaju lepo da se organizuju i sve navedene osobine potrebne za jednu stabilnu vezu poseduju, ipak pravo stanje stvari, tačnije atmosfere u njihovoj vezi i odnosu videće se kada i ako nastupe prvi problemi.

Pročitajte: Došao je i taj dan, godinu dana posle razvoda Marija Veljković BLISTA U BELOM: Pogledajte prvu fotografiju, PRESREĆNA JE!

Instagram

 

Naslovi "Raskinuli Marija Veljković i Rastko Janković" za sada ne dodiruju ovaj zaljubljeni par. Okrenuti su jedno drugome i poslu, bez kog ne bi mogli. Dok Rastko priprema nove glumačke i muzičke projekte, Marija je otpočela narednu sezonu emisije " Novi početak" na RTS-u i najavila je na svom Instagramu uz veliko ushićenje.

Pročitajte: Bio je divan otac i suprug... Dom Marije Veljković zavijen u crno, voditeljka nema od bola

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Burazer

10:44 17.05.2023

Bas srceparajuce. A patnja, tuga ... za covekom sa kojim ima tri deteta? A ne......odmah jurnes, krenes u akciju, ne gubis vreme. Boli nju uvo sto tri deteta vape za ocem. I ona se busa u grudi i hvali kao majka troje dece. Najlakse je roditi, treba cuvatu tu decu. A ona se posle cetiri meseca ( a moze dve godine za trece dete) vraca na posao, tj. bezi od obaveza i tako moze lakse da vrda.... Muka mi je od te zene, koliko je isfolirana, a pri tom i ogranicena.