Celebrity News

UGOJILA SE i uradila mnogo operacija: Bila je najvatrenija pobednica Evrovizije, a evo kako danas izgleda Elena Paparizu! Neprepoznatljiva!

Izgled Elene Paparizu više nije isti

UGOJILA SE i uradila mnogo operacija: Bila je najvatrenija pobednica Evrovizije, a evo kako danas izgleda Elena Paparizu! Neprepoznatljiva!

Profimedia

Osamnaest godina je prošlo otkako je prelepa Grkinja Elena Paparizu odnela pobedu na Eurosongu održanom u Ukrajini, a njena pesma "My number one" kojom je trijumfovala i danas se svrstava u velike hitove. Svojim glasom, stasom i neverovatnom lepotom očarala je tada čitavu Evropu, proglašena je čak i za najlepšu ženu ovog takmičenja, međutim godine su učinile svoje, te se izgled Elene Paparizu godinama dosta izmenio.

Njen evrovizijski nastup, ples i stajling te 2005. bili su glavna tema u medijima, a nakon pobede koju je odnela na ovom prestižnom takmičenju sa samo 23 godine, ova lepotica stekla je ogromnu popularnosti. Elena je nastavila da se bavi muzikom što i danas čini, snimila je čak deset studijskih albuma, a njene pesme su često obrađivale kolege iz drugih zemalja na drugim jezicima, pa čak i pojedini pevači iz Srbije.

Pročitajte: Važila je za najlepšu glumicu, ali bolest je učinila svoje! Pogledajte kako danas izgleda Rosalinda, njeno lice je sada kao tuđe (FOTO)

Profimedia

 

Savršena figura, bujna smeđa kosa, lepo lice i neverovatna energija neki su od epiteta koji su krasili ovu muzičku zvezdu, međutim posle toliko godina, izgled Elene Paparizu znatno je drugačiji. Nabacila je nekoliko kilograma viška, a kosu prošarala svetlijim pramenovima, te je mnogi u prvi mah ne bi prepoznali.

Prema pisanju grčkih medija, ona je redovni posetilac klinika za ulepšavanje, estetski zahvati nisu joj strani i mnogi smatraju da je to u određenoj meri ostavilo posledice na njen izgled, međutim neosporno je da ona i danas izgleda zanosno.

Pročitajte: Botoks, plava kosa… Nikada nećete prepoznati sultaniju Hatidže, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Profimedia

 

Inače, Elena je bila udata za menadžera Tonija Mavridisa sa kojim je provela 12 godina, ali je ta veza  okončana razvodom koji je mesecima bio glavna tema grčkih medija. Pisali su da su Elena i njen tadašnji suprug došli u sukob zbog podele imovine.

Komentari (0)

Loading