Celebrity News

ON JE TATA DETETA: Marija Šerifović saopštila, fanovi ODUŠEVLJENO ČESTITAJU (FOTO)

Marija Šerifović i Aleksandar Milić Mili iznenadili javnost

ON JE TATA DETETA: Marija Šerifović saopštila, fanovi ODUŠEVLJENO ČESTITAJU (FOTO)

Instagram

Kako zbog vrhunskih pevača, mladim nadama domaće muzičke scene, emisija "Zvezde Granda" jedna je od najgledanijih u regionu i zbog specifične atmosfere kojoj doprinose poznati članovi žirija, već ostvareni umetnici koji svoj sud o nastupu takmičara daju na veoma interesantan način. Često smo svedočili žustrim raspravama i oštrim sukobobima dok svako od njih brani svoje stavove i takmičare, što iz nedelje u nedelju dodatno prikiva gledaoce uz male ekrane, međutim još češće je u studiju prisutno sjajno raspoloženje što su nam na poslednjem snimanju savršeno dočarali Marija Šerifović i Aleksandar Milić Mili.

Jedna od omiljenih pevačica koja svojom harizmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i poznati kompozitor kojem za blistave karijere mogu zahvaliti mnoge velike zvezde, bili su sjajno raspoloženi, te su u jednom momentu završili i na podu studija.

Pročitajte: Srce ne bira, ISTINA JE - Marija Šerifović objavila sa kim je provela Dan zaljubljenih, u pitanju je pevačica koju SVI VOLITE (FOTO)

Instagram printscreen

 

Marija Šerifović i Aleksandar Milić Mili dali su sebi oduška dok su kamere bile isključenje, pa su i zaigrali, a u naletu odlične energije oboje su se srušili i oborili zvučnik što je nasmejalo mnoge.

Komičnu scenu, pevačica je podelila na svom Instagram profilu uz reči: "Sve je ljubav", a ubrzo zatim istu je podelio i Mili uz interesantnu opasku:

- Ako ko pita ko je ćale, ja sam – napisao je kompozitor i uzburkao društvene mreže.

Komentari (0)

Loading