Celebrity News

Srce ne bira, ISTINA JE: Marija Šerifović objavila sa kim je provela Dan zaljubljenih, u pitanju je pevačica koju SVI VOLITE (FOTO)

Objava Marije Šerifović otkriva njen emotivni status

Srce ne bira, ISTINA JE: Marija Šerifović objavila sa kim je provela Dan zaljubljenih, u pitanju je pevačica koju SVI VOLITE (FOTO)

Instagram

Pored  vokalnih sposobnosti, Marija Šerifofić intrigira javnost i svojim privatnim životom i svi bi da zavire u njenu spavaću sobu, pogotovo nakon priznanja da je privlače osobe istog pola. Bez zadrške, ona o svemu otvoreno govori, međutim kada su u pitanju njeni emotivni izbori, ostala je veoma tajanstvena i dosledna odluci da intimu ne deli na tacni. Ipak, objava Marije Šerifović od pre nekoliko dana i te kako otkriva njen ljubavni status.

Jedan od onih dana koji zaljubljeni parovi najviše vole i sa nestrpljenjem očekuju jeste Dan zaljubljenih, a kako je Marija tek doputovala iz Amerike, njeni planovi nisu bili preveliki. Želela je da se odmori, da prespava ceo dan ili eventualno izađe na večeru sa prijateljima koje dugo nije videla, međutim da su se u međuvremenu stvari promenile, te da je ona veče provela u i te kako interesantnom društvu, pokazala nam je objava Marije Šerifović koju je podelila sa fanovima.

Pročitajte: To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Instagram

 

Naime, potpuno neplanirano i neočekivano, kako i sama kaže u svom video snimku, pevačica moćnog glasa odlučila je da se u društvu prijatelja, bosanskohercegovačkog influensera Mirze Mustafagića uputi na koncert pop dive Nine Badrić koji je održan u Beogradskoj Mts Dvorani i provede se za svoju dušu. 

Pročitajte: Dosta sam ĆUTAO - Polubrat Marije Šerifović otkriva kako se pevačica ponaša prema njemu

Kadrove sa koncerta čitavo veče delila je vidno raspoložena Marija koja očito nije zaljubljena i u čijem životu trenutno ne postoji osoba vredna da je u javnosti i pokaže, međutim po svemu sudeći ona je i te kako zadovoljna, srećna i ispunjena, te se čini da joj singl status prija.

Pročitajte: Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA - Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

Komentari (0)

Loading