Celebrity News

Prelepa fotografija sa VENČANJA: Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! Samo pogledajte tu haljinu, kakva lepota (FOTO)

Nevenčana supruga Ivana Ivanovića u javnosti se ne pojavljuje često

Prelepa fotografija sa VENČANJA: Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! Samo pogledajte tu haljinu, kakva lepota (FOTO)

Miloš Nadaždin

Kada se 2012. godine razveo od supruge Zorice Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu, jedno od najpopularnijih naših TV lica, autor emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" sreću je pronašao pored 12 godina mlađe izabranice. Nevenčana supruga Ivana Ivanovića, Anja Petrović rodom iz Topole zarobila je srce voditelja kojem je pre dve godine podarila ćerkicu Lolu, a kako se ona uprkos velikoj popularnosti supruga u javnosti ne eksponira preterano, svaka njena fotografija koja ispliva u javnost prava je senzacija.

Budući da životni put koji je odabrala nije povazan sa javnošću, anonimnost ovoj dami odgovara te je shodno tome izabrala da svoju privatnost što je moguće više sačuva od znatiželjnih medija. Na događajima se retko pojavljuje, pa mnogi doskora nisu ni znali koliko je lepa nevenčana supruga Ivana Ivanovića sa kojom je svio gnezdo i sa kojom uz naslednice u toplini porodičnog doma najviše vremena voli da provodi. Ipak, najnovija fotografija koja je osvanula na Instagramu tu je da posvedoči kako o velikoj ljubavi koju Anja i voditelj neguju tako i o tome da su veoma skladan i lep par, ali i da voditelj i te kako ima čime da se ponosi.

Pročitajte: Pokazala stomačić - Supruga Ivana Ivanovića konačno u javnosti, novu boju kose i jedan detalj na prelepoj Anji svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Prelepa brineta, sa svojim dragim prisustvovala je juče jednom svadbenom veselju, a za ovu priliku odabrala je elegantnu haljinu u predivnoj roze nijansi i mnogi se slažu da neverovatno zrači. Da li energija koju Anja emituje čak i preko fotogrfija samo pokazuje koliko je srećna i ispunjena žena ili to pak ima veze sa pretpostavkama da je u blagoslovenom stanju, pokazaće vreme koje je pred nama.

Naime, kada se na premijeri predstave "Laž" u društvu supruga nedavno pojavila, fotografi su zabeležili kadrove na kojima se nazirao Anjin stomačić, pa su se mnogi zapitali se da li će nas par obradovati najlepšim vestima, međutim nije isključeno ni da je samo uhvaćena u neobičnoj pozi koja je doprinela da pomislimo da je trudna.

Pročitajte: Od njene lepote ZASTAJE DAH! Isplivale fotografije supruge Ivana Ivanovića sa proslave prvog rođendana njihove ćerke Lole

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading