Celebrity News

Suzana Mančić se OŠIŠALA DO GLAVE! Fotografija u sekundi zapalila Instagram: Svi se pitaju otkud joj hrabrost za ovo (FOTO)

Frizura Suzane Mančić tema je beauty stručnjaka

Suzana Mančić se OŠIŠALA DO GLAVE! Fotografija u sekundi zapalila Instagram: Svi se pitaju otkud joj hrabrost za ovo (FOTO)

Boško Karanović

Mnogi se slažu da su godine za Suzanu Mančić samo broj. Atraktivna voditeljka poput dobrog je vina, iz godine u godinu izgleda sve lepše, što je, veruje se, rezultat umerenosti. Suzana ide u korak sa beauty trendovima, ali sa njima ne preteruje. Među prvima je počela da koristi estetske tretmane, možda čak i jedina je govorila na temu orošavanja vagine, a upravo ta njena želja da što duže zadrži zdrav organizam i negovano lice, bez velikih promena na njemu, dovela je do toga da se i danas pohvalno govori o njenoj lepoti. Pored adekvatne nege dobrom voditeljkinom izgledu doprinosi regulisana ishrana, zahvaljujući kojoj je skinula blizu 10 kilograma u kratkom roku. Tu je i redovan trening, a sve to ne bi došlo do izražaja da nije divne energije koju emituje. Šminka i frizura Suzane Mančić takođe doprinose odličnom izgledu voditeljke, koja ni sa tim ne preteruje, sve je basic, nude i u skladu sa prilikom i godinama. 

Pročitajte: Poslastica idealna za završetak nedelje - Preukusna makovnjača po receptu Suzane Mančić (VIDEO)

Petar Đorđević

 

Istina je da Suzana čak ni do prodavnice ne odlazi a da se pre toga nije našminkala i sredila kosu. Budući da je vrlo aktivna, da ima dosta obaveza i da često ne stiže sve isplanirano u jednom danu da završi, našla je način kako da se u što kraćem roku i bez mnogo muke sredi. Za početak od šminke koristi samo BB kremu, maskaru, rumenilo i karmin, što joj omogućava da se sredi za manje od 15 minuta, a isto toliko vremena joj je potrebno i da namesti kosu.

Pročitajte: Suzana Mančić zavijena u crno: TRAGIČNE VESTI su je zatekle na snimanju, svi joj izražavaju saučešće

Mirko Tabašević

 

Frizura Suzane Mančić praktična je. Blagi minival i tapiranje daju joj volumen i već godinama voditeljka od toga ne odstupa. Kao mlađa umela je Mančićeva sa bojama i dužinama da eksperimentiše, ali kosa do ramena ispostavila se kao njena najbolja mera. Imala je kao devojka Suzana puno prilike za isprobavanja i promenu. Jedno vreme nosila je pramenove i sitne lokne dužine do grudi, ipak čini se da je najviše pažnje privukla kratka kosa. Fotografija iz tog perioda nedavno se pojavila u medijima i podelila Suzanine fanove. Dok neki smatraju da joj kraća dužina lepše stoji, većina komentariše da joj je ovo kako se danas šiša najbolje.

Pročitajte: Kad nemate ideju za ručak: Suzana Mančić oduševila receptom, ukusno jelo od onoga što imate u frižideru FOTO

printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading