Celebrity News

Dule Savić uslikan KAKO MAZI pevačicu koju svi dobro znamo! Hoće li Marina poći putem snaje Mirke i mužu oprostiti? (FOTO)

Brak Duleta Savića i Marine Rajović traje četiri decenije

Dule Savić uslikan KAKO MAZI pevačicu koju svi dobro znamo! Hoće li Marina poći putem snaje Mirke i mužu oprostiti? (FOTO)

Samo 18 godina Dule Savić i njegova izabranica, novinarka Marina Rajević Savić imali su kada su se upoznali. O susretu, koji im je odredio živote, oboje govore kao o sudbinskom i nečemu što su oboje čistih emocija prigrlili. Iz tih najdivnijih osećanja izrodila su se deca, dvojica sinova, koji su bivšem fudbaleru i njegovoj izabranici podarili čak petoro unučadi. Sve nabrojano brak Duleta Savića i Marine Rajević čini skladnim, mnogi bi rekli možda čak i idealnim. Srž kvalitetnog odnosa i trajanja u slobodi je, koju jedno drugome pružaju i poverenju.

Pročitajte: Dule Savić pozirao sa unučićima: Mirkina i Vujadinova deca su lepi kao lutke, a devojčica je ISTA MAJKA! Pogledajte porodičnu fotografiju

Bojan Rajević

 

Marina ima puno razumevanja za Duletov status zvezde i to što je stalno okružen ljudima različitih profila i profesija, dok su tu i dame koje se utrkuju koja će se naći u njegovom društvu. Danas je to u mnogo manjem obimu, dok je tokom mlađih dana bilo učetalije a tokom tog perioda bivši napadač strekao je muško-ženska prijateljstva. 

Pročitajte: Ni Marina ne može da ih razlikuje: Brat blizanac Duleta Savića BIZARNO LIČI na fudbalera, pogledajte čime se on bavi i kako izgleda (FOTO)

Instagram

 

Jedna od onih koja je uspela da zadrži drugarski odnos sa Duletom čak dve decenije je pevačica Jasna Milenković Jami, koja se na Instagramu pohvalila fotografijom sa bivšim fudbalerom.

- Ono kad sretneš dragog prijatelja nakon dužeg vremena. Ozbiljan šmeker, bio i ostao... Naš Dule Savić - napisala je u opisu Jami, ne sluteći na koji način će njena objava u medijima biti protumačena.

Pročitajte: Odmotava se klupko porodičnih tajni! Evo kako se zaista slažu Mirka i Marina: Ona jedno misli, drugo se desi, treće razume

 

 

Istoga trena po portalima su krenula nagađanja o tome imaju li zaista Dule i Jami samo prijateljski odnos. Fanovi fudbalera zapitali su se kako će njegova supruga zagrljaj sa pevačicom za potrebe slikanja protumačiti, a zasigurno će bez odgovora ostati i pitanje hoće li ovaj mali, naivni potez uticati na brak Duleta Savića i Marine Rajević.

Komentari (0)

Loading