Celebrity News

Unuke Duleta Savića i Marine Rajević Savić prvi put zajedno u javnosti: Lena i Adrijana su preslatke, na koga vam liče? (FOTO)

Unuke Duleta Savića gestom iznenadile dedu

Unuke Duleta Savića i Marine Rajević Savić prvi put zajedno u javnosti: Lena i Adrijana su preslatke, na koga vam liče? (FOTO)

Unuke Duleta Savića, baš kao i njegovi unuci, najveći su trofej koji je za života dobio. Iako se o njegovim fudbalskim uspesima priča i danas, legenda fudbala, Dušan Savić nikada nije krio da je od karijere daleko ponosniji na porodicu kakvu ima.

Da su njegovi sinovi dobro odabrali nikada nije krio, a njegova supruga Marina Rajević često je svoje snahe Tijanu i Mirku hvalila na društvenim mrežama. I iako su Uroš i Tijana nedavno stavili tačku na svoj brak, voditeljku za porodicu Savić još uvek veže čvrsta veza, ćerka Lena.

Pročitajte: TA ŽENA vam jedno misli a drugo radi - Mirka Vasiljević više neće da ćuti, otkrila ŠTA JOJ JE UČINILA svekrva Marina Rajević Savić

 

 

Unuke Duleta Savića pravi su odraz u ogledalu svojih majki, lepe, vaspitane i pre svega sestre koje se divno slažu. Lena i Adrijana Savić jedna drugoj su najveća podrška i najbolje drugarice, a ujedno, njih dve su i dedini najveći fanovi.

Unuke Duleta Savića bile su uz dedu i kada je primio nagradu za životno delo, a njihova ljubavi p odrška posebno su ganule legendu srpskog fudbala. Fotografija je izazvala brojne komentare, a posebno komplimente na račun Tijae i Mirke, koje su tako divno vaspitale ove dve devojčice.

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

09:26 07.03.2023

Da,da , crnogorski sindrom , ja,pa ja , tvoji sinovi dobro odabrali!! A da li su tvoje snaje??? Očigledno da nisu ! Uroš se razveo , a Mirka ako je pametna bi trebalo da ovog tvog umisljenog sina sutne što pre , dok je mlada i lepa. Nijedan nije od tebe naučio da poštuje ženu , strasno . Žao mi je tih devojaka,pogotovo Mirke!!!!