Celebrity News

HAOS u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje! Ivan Ivanović se isprečio između njih (FOTO)

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje tema je svih medija

HAOS u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje! Ivan Ivanović se isprečio između njih (FOTO)

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje jedan je od skladnijih na muzičkom nebu. Pevačica i saksofonista roditelji su dvoje dece Nie i Lava, koji su svojim rođenjem dodatno ulepšali njihov odnos, učvrstili ga i unapredili. Sve svoje napore muzički par ulaže da naslednike izvede na pravi put, istovremeno posvećeni su profesionalnom napretku i građenju karijere.

Pročitajte: Uostalom, ko još voli zeta? Na fotografijama su srećni, a evo kako se tast i tašta zaista ophode prema Nikoli Demonji (FOTO)

Boško Karanović

 

Uporedo sa tim što svira u "Bendu Ane Štajdohar" Nikola nastupa i sa drugim muzičarima, najpre sa Zdravkom Čolićem, nedavno je imao i turneju po Americi. Ana, s druge strane, stalno objavljuje singlove, a nije tajna da uveliko radi na svom prvom autorskom albumu. Najveći deo njenog poslovnog angažovanja, međutim, odnosi se na emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj ona sa svojim bendom iz nedelje u nedelju deceniju unazad nastupa.

Pročitajte: Uostalom, ko još voli zeta? Na fotografijama su srećni, a evo kako se tast i tašta zaista ophode prema Nikoli Demonji (FOTO)

Instagram

 

Prekid emitovanja emisije pre par godina zbog odlaska Ivanovića sa Prve TV izazvalo je neku vrstu depresivnog stanja kod Ane, a na nervnoj bazi ona se i razbolela. O tome nešto više ispričala je u formatu "Zdravo misli" Katarine Bajec.

- Tada prvi put sam spoznala šta znači ono - kakve su ti misli, takav ti je život. Tvoje misli toliko štete mogu da ti nanesu i prouzrokuju bolest. Kada se to sa Ivanom desilo ja sam bila pod ogromnim stresom. Zemljostres je bio u mojoj glavi, kao da se sistem neki srušio. Odjednom nečega što ti je bilo važno nema i ne zna se da li će ga biti. Kao kad te ostavi dečko pa puta sto. (smeh) Prvo sam ja odlučila da mene to neće poremetiti. Ponavljala sam rečenice, poput "Sad ću ja da nađem novi posao", razmahala sam se na hiljadu strana. Zapravo sam lagala sebe jer ja u svom biću nisam to osećala. Nit sam mislila da će sve to što sam ja zamišljala da će tek tako da se desi.To sam neko vreme hendlovala i gurala kao može, može, može. Zavaravala sam sebe. I tako sam zaradila, ne znam koja bi bila tačna definicija, da kažemo nekakvu, ne trajnu ali astmu. Lečila sam se duže od pola godine. To su bila ozbiljna gušenja, ne neke naznake. Nisam mogla ni da hodam, morala sam da stanem da se borim da dođem do vazduha. Nisam mogla da razmišljam o nastupima, bila sam pod terapijom.  Onda sam usput primetila da mi vežbe jako prijaju jer pri vežbanju se povećava nivo adrenalina, samim tim šire se bronhije i ja sam tako uspevala lakše da dišem. Poenta je bila promeniti sistem razmišljanja, biti iskren prema sebi i reći "Da stvarno sam loše, neću da lažem ni druge ni sebe". Mislim da je mnogo gore prikrivati stranje. Krenula sam na seanse kod psihološkinje i mnogo mi je pomoglo i mislim da je važno širiti svest koliko to čoveku može da pomogne. Meni je jako to pomoglo - ispričala je Ana i zasigurno ovom pričom mnoge dotakla i podstakla ih na preispitivanja.

Pročitajte:Porodično nasilje mora da prestane: Ana Štajdohar sve šokirala, ostaćete bez reči

Mirko Tabašević

 

Tokom čitavog perioda o kojem je govorila pevačica je imala veliku podršku supruga i dece. Nikola, Nia i Lav njeno su utočište od svih problema i najveća sreća za koju nastavlja da se bori. Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje upravo zbog takvog odnosa u porodici svakim danom je sve lepši.

Komentari (0)

Loading