Celebrity News

Ceca objavom šokirala javnost: TRUDNA SAM, NOSIM BLIZANCE, idem na Kipar! Oglasio se njen najbolji prijatelj (FOTO)

Trudna Ceca Ražnatović-bruji nacija

Ceca objavom šokirala javnost: TRUDNA SAM, NOSIM BLIZANCE, idem na Kipar! Oglasio se njen najbolji prijatelj (FOTO)

Da je sa blizancima trudna Ceca Ražnatović vest je koja se u par minuta proširila portalima. Estradna umetnica u narodu poznata kao "Srpska majka" ovu informaciju podelila je u okviru svog rijalitija. "Ceca i deca šou" emituje se na Blic TV i vrlo je gledan, a kako uvek može bolje i jače pevačica je odlučila da u 32. epizodi malo "pobiberi stvari" otkrivši malo poznate detalje svoje intime.

Pročitajte: Suze i drama: Bogdana Ražnatović pustila kamere na svoj porođaj, ovi prizori će vas potresti (FOTO)

 

Blic TV printscreen

 

Ceca Ražnatović šokirala je domaću javnost, a kako i ne bi kada se tek doznalo da njena ćerka Anastasija sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem čeka dete. Šta je na tu temu tačno balkanska zvezda rekla prenosimo u celosti, a umešan je i njen najbolji prijatelj Sreten Radović koji se ujedno prisetio šta se sve dešavalo uoči koncerta na Ušću 2006. godine.

- Sećam se situacije gde me je Ceca ostavila bez teksta. Pozvala me je pred "Ušće 1" i rekla mi je "Imam sjajne vesti, dolazim od doktora. Trudna sam, nosim blizance" - rekao je Sreten, koji je momentalno ostao u šoku:

- Čestitao sam i pitao pa šta ćemo sad. Odmah sam razmišljao o vesti koja će da procuri, u tom momentu ta veza nije javna. Ona na to kaže, "pa kako šta ćemo, ja ću posle Ušća otići na Kipar, tamo ću se poroditi pa ću se vratiti. Ja je pitam šta ćemo sa tom decom koju će vratiti, a ona kaže "pa ništa, kazaćemo da smo ih doveli sa Kipra" - ispričao je Radović.

Pročitajte:CECA RAŽNATOVIĆ: Trudna sam, nosim blizance, idem na Kipar da ih rodim!

Blic TV printscreen

 

Videvši da je "vrag odneo šalu", Ceca mu je priznala da je reč samo o šali.

Komentari (0)

Loading