Celebrity News

Fotografija sa venčanja Marinike Tepić će vas šokirati! Da li ste znali da je joj je muž OVAJ POZNATI POLITIČAR? A tek njena venčanica...

Fotografija sa venčanja Marinike Tepić kruži društvenim mrežama

Fotografija sa venčanja Marinike Tepić će vas šokirati! Da li ste znali da je joj je muž OVAJ POZNATI POLITIČAR? A tek njena venčanica...

printscreen

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i poslanica u Skupštini Srbije jedna je od intrigantnijih dama sa političke scene Srbije, a kako je ovih dana i te kako prisutna u medijima, ne čudi činjenica što je i fotografija sa venčanja Marinike Tepić koja kruži društvenim mrežama izazvala veliku pažnju u javnosti.

Iako je često viđena u javnosti gde svoje političke stavove brani veoma žustro, svoj privatni život ona ne deli na tacni, te se o istom veoma malo detalja zna. Poznato je da je udata za Milana Tepića kao i to da ima dvoje dece, a fotografija sa venčanja Marinike Tepić i njenog supruga otkriva da su veoma skladan par.

Kada su uplovili u bračne vode Marinika je bila portparolka Čankove LSV i članica vojvođanske vlade, nalazila se na listi za narodnu poslanicu koju je predvodila koalicija oko Borisa Tadića, a njen suprug Milan, bio je funkcioner DSS, na listi je Vojislava Koštunice.

Pročitajte: Fotografija govori više od 1000 reči - Pogledajte kako su Suzana i Saša Popović izgledali na venčanju

- Ideologija nam nije smetala ni dok smo se zabavljali, a ni sada u braku. Upoznali smo se preko sporta, ja sam bio dugo fudbaler, a ona balerina - ispričao je tada Milan Tepić, a na njegove reči nadovezala se Marinika.

- Ljubav nam je važnija od stranaka. Na svadbi su nam bile moje i njegove kolege iz stranačkog vrha - rekla je političarka koja je na ovaj poseban dan nosila veoma interesantnu sneg belu venčanicu, suptilan nakit i uredno stilizovanu frizuru, dok je njen izabranik odabrao klasično teget odelo.

 

Komentari (0)

Loading