Lifestyle

Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu (FOTO)

Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića divan je kutak za šestočlanu porodicu

Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu (FOTO)

Poznato je da nevenčani supružnici Mirka Vasiljević i Vujadin Savić godinama unazad ne žive u Srbiji. Selio se par sa svojim naslednicima bar pet, šest puta do sada i tako će se nastaviti sve dok Vujadin bude aktivan kao fudbaler. S obzirom na to da sin legendarnog Duleta Savića ima 32 godine smatra se da će on kroz najviše pet godina doneti odluku da se skrasi, što će čitavoj porodici, najpre deci doneti stabilnost. Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića za taj trenutak potpuno je spreman.

Pročitajte: Deca Vujadina Savića i Mirke Vasiljević sa ocem na utakmici: Baš su porasli, a jedan detalj na Adrijani svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Uprkos činjenici da od 2019. glumica i fudbaler žive na Kipru, zbog Vujadinovog angažovanja u FK Apoel, opremanje nekretnine u Beogradu nije zapostavljeno. Naprotiv, dolaskom novog, šestog člana porodice, ćerkice Anike, nevenčani par dodao je sav potreban nameštaj u dečiju sobu, igračke takođe i svu opremu za bebe, a palo je i generalno sređivanje kuće.

Pročitajte: Nagovorili su je da ide na zahvat! Mirka Vasiljević promenila lični opis: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića moderan je porodični kutak u kom bi svako poželeo da živi. Tamnije nijanse preovlađuju, najpre siva, ali ima i svetlih delova koji već prostrane prostorije dodatno otvaraju.

Pročitajte: Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića postala fudbalerka: Pogledajte prvu Adrijaninu fotku sa terena, dres i kopačke su tu!

 

 

Spavaća soba glumice i fudbalera opremljena je nameštajem od crno lakiranog drveta. Na zidu su tapete a na praozorima venecijaneri takođe tamnih nijansi.

Pročitajte: TA ŽENA vam jedno misli a drugo radi: Mirka Vasiljević više neće da ćuti, otkrila ŠTA JOJ JE UČINILA svekrva Marina Rajević Savić

 

 

Dnevni boravak sastoji se iz komode nešto starijeg doba, ali i velikog trpezarisjkog stola sa stolicama od punog drveta.

Pročitajte: POTRES, Vujadin očajan! Mirka PREVARILA VOLJENOG sa POZNATIM KOLEGOM: Toliko je zgodan, i najvernije žene bi PALE (FOTO)

 

U produžetku dnevne sobe je i kutak u kom je smešten kamin, gde oko praznika porodica najviše voli da se okuplja. Bake, deke, roditelji, tetke, teče i braća tada okupljaju se u Mirkinom i Vujadinovom domu, a upravo oni biće najsrećniji kada dođe trenutak da se konačno vrate u domovinu.

Pročitajte: Učenica nožem ranila vršnjaka (15) i nastavnicu: Mirka Vasiljević van sebe, Vujadin otišao po decu

 

 

Komentari (0)

Loading