Celebrity News

Danas su ovakvi stajlinzi nezamislivi, mladina venčanica je šarena, a kosa PLAVA: Pogledajte jedine fotografije sa venčanja Ace Pejovića

Venčanje Aca Pejovića bilo je specifično

Danas su ovakvi stajlinzi nezamislivi, mladina venčanica je šarena, a kosa PLAVA: Pogledajte jedine fotografije sa venčanja Ace Pejovića

Luka Šarac

Pevač Aco Pejović, može se pohvaliti blistavom karijerom i brojnim hitovima, međutim on svojim najvećim uspehom, zapravo smatra brak sa Biljanom koji traje već tri decenije i u kom je dobio tri predivne ćerke. Gostujući u jednoj emisiji opisao je kako je venčanje Aca Pejovića izgledalo kao i to da je na njega kasnio, a prisetio se i samih početaka ljubavi sa svojom dragom.

Kako je ispričao, Biljana i Aco upoznali su se na početku njegove karijere, dok je ona još bila maturantkinja.

Pročitajte: PREDIVNE VESTI iz doma Ace Pejovića! Ćerka Marija mu donosi čedo - Supruga i sestre plaču od radosti (FOTO)

Promo

 

- Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene „spopala” u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet - ispričao je u emisiji "Od A do DA" pevač koji je sa samo 23 godine odlučio da zatraži ruku svoje voljene i zaprosi je:

Pročitajte: Prepolovio se! Aco Pejović bio na dijeti pa preterao, porodica zabrinuta - OVAKO sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

- U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: „Ženim se”, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… „To vam je što vam je”, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja - prisetio se i potvrdio da je na sopstveno venčanje zakasnio:

Pročitajte: Godinama je sve obmanjivao! Dugo skrivana tajna Aca Pejovića konačno otkrivena, ništa nije kako izgleda

- Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju - rekao je kroz osmeh Pejović.

Venčanje Aca Pejovića, tačnije svadbeno veselje nije brojalo mnogo gostiju, samo najbližu rodbinu i prijatelje, ali je u svakom slučaju bilo jako specifično budući da je pevač, kao i čitava njegova ekipa negovala u to vreme veoma upečatljiv stil.

Pročitajte: Prve porodične fotografije Pejovića! Ćerke Marija, Magdalena i Iva su izrasle u lepotice svetskog glasa, zavirite na njihovo intimno slavlje

Duga kosa i kaubojke bili su sastavni deo Acinog imidža koji ni tog dana nije želeo da menja, a interesantna je i boja košulje u narandžastoj boji koju je hrabro poneo ispod crnog sakoa. Sa druge strane, žena njegovog života blistala je u haljini cvetnog dezena, a fotografije same za sebe govore kolika ljubav ih veže od samog početka. 

Komentari (0)

Loading