Celebrity News

Duško Tošić se vratio ljubavi iz detinjstva! Zbog nje STALNO putuje u Novi Sad, pogledajte FOTOGRAFIJE i koliko je sada PRESREĆAN (FOTO)

Prva ljubav Duška Tošića ponovo je tu, fudbaler zbog nje ne skida osmeh sa lica

Duško Tošić se vratio ljubavi iz detinjstva! Zbog nje STALNO putuje u Novi Sad, pogledajte FOTOGRAFIJE i koliko je sada PRESREĆAN (FOTO)

Svi portali pišu da se Duško Tošić vratio svojoj najvećoj čežnji i ljubavi iz najranijih, dečačkih dana, te da se na njegovom licu posle dužeg vremenskog perioda može videti širok osmeh i sjaj u očima. S obzirom na to da je vrlo mlad on uplovio u vezu sa Jelenom Karleušom, imao je svega 20 godina, 23 kada su se venčali,  mnogima je gotovo neshvatljivo da je prva ljubav Duška Tošića iko drugi do Jelene, ipak tako je.

Pročitjate: Uslikani na tribinama na utakmici u Rimu, fotka se širi Instagramom brzinom munje: Pogledajte sa kim je Duško Tošić uhvaćen u Italiji (FOTO)

Instagram

 

Naime, kao vrlo mali Tošić se zaljubio u fudbal, a mada je i tada bio vrlo harizmatičan i okružen devojčicama, često on u intervjuima ume da naglasi da je prvo osvestio strast prema sportu pa sve ostalo. Pasija se izrodila u veliku fudbalsku karijeru. Godinama je on igrao u inostranstvu prvo u Turskoj, pa u Kini, gde je zabeležio odlične rezultate, a našao se i u prvoj postavi reprezentacije.

Pročitjate: Objava Duška Tošića koju smo čekali: ONA mu je važnija od svega, ljubav koja je nemerljiva! Pogledajte prelepu fotografiju iz kola

Story

 

Uprkos velikom uspehu na terenu Duško je pre dve godine odlučio da je vreme da se povuče i preseli na tribine, gde danas obavlja ulogu sportskog menadžera. Zbog poslovnih zaduženja on često putuje širom Srbije, pronalazli mlade talente, a taj isti razlog odveo ga je nedavno i u Novi Sad.

Pročitajte: Prizor koji smo dugo čekali: Jelena i Duško PONOVO ZAJEDNO, pogledajte prvu fotografiju! Sve puca od ljubavi

Instagram

 

Naime, on se pojavio na stadionu Karađorđe tokom trajanja polufinala Kupa Srbije i iz lože u društvu kolege Miloša Krasića posmatrao utakmicu. Po svršetku deca su tražila autograme i da se slikaju a Karleušin, još uvek zvanični muž, najavio je novi odlazak u Vojvodinu.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo zajedno: Ljubav se vratila u dom na Dedinju, Atina i Nika presrećne FOTO

Instagram

 

 

Prva ljubav Duška Tošića ponovo se vratila u život sportiste, a on je na tom polju angažovaniji više nego ikada.

Komentari (0)

Loading