Celebrity News

LJUBAV nije da se krije! Marija Šerifović objavila fotografiju i POTVRDILA ko ju je osvojio: Pred njima su sada samo lepe stvari (FOTO)

Fotografija Marije Šerifović zapalila mreže

LJUBAV nije da se krije! Marija Šerifović objavila fotografiju i POTVRDILA ko ju je osvojio: Pred njima su sada samo lepe stvari (FOTO)

Andreja Damnjanović

Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama jedna od omiljenih naših pevačica svoje fanove obraduje postovima kojima otkriva sve novine na njenom poslovnom planu, a isto tako ona se ne libi da pokaže i deo svoje svakodnevnice, te svaka objava i fotografija Marije Šerifović privlači izuzetno veliku pažnju.

To koliko je ona obožavana govori na hiljade lajkova i masa komentara kojima su propraćene njene aktivnosti prezentovane na Instagramu, a izuzetak nije ni jedna od novijih fotografija Marije Šerifović na kojoj ona pozira u zagrljaju jednog muškarca.

Pročitajte: Svi smo godinama čekali da je vidimo u roze dugoj haljini - Marija Šerifović obučena kao prava dama na nagovor mame Verice, pogledajte fotku

Instagram

 

Naime, hrvatski pevač Matija Cvek sa našom pevačicom moćnog vokala sastao se u studiju i time se pohvalio na pomenutoj socijalnoj platformi, a istu objavu podelila je i ona te oduševila fanove širom regiona.

Zajednička fotografija Marije Šerifović i kolege nastala je u studiju i to u veoma dobrom raspoloženju, a iako oni nisu nagovestili povodom čega su se susreli, mnogi se već nadaju da se krčka duet. 

Pročitajte: ON JE TATA DETETA - Marija Šerifović saopštila, fanovi ODUŠEVLJENO ČESTITAJU (FOTO)

U komentarima su se nizale pohvale i mnogi su im poručili da su savršena kombinacija za ukrštanje glasova, a budući da su oboje već isticali koliko se međusobno poštuju i cene ne bi nas začudilo da nova pesma uskoro ugleda svetlost dana.

Matija se, inače, u Srbiji proslavio pesmom "Trebaš li me" koja je postala veliki hit na radio stanicama. 

Komentari (0)

Loading