Celebrity News

Znate li šta je MAĆEHA IZ PAKLA: Konačno vidimo kakav odnos Ksenija ima sa Maretovom decom iz prvog braka (FOTO)

Druga supruga Saše Miloševića Mareta takođe je umetnička duša

Znate li šta je MAĆEHA IZ PAKLA: Konačno vidimo kakav odnos Ksenija ima sa Maretovom decom iz prvog braka (FOTO)

Petar Đorđević

Druga supruga Saše Miloševića Mareta ovako se slaže sa njegovim naslednicima iz prvog braka.

Jedan od naših najuspešnijih kompozitora, Saša Milošević Mare svoju privatnost trudi se da drži podalje od očiju javnosti, te ne čudi što malo ko zna da on iza sebe već ima jedan brak iz kojeg ima ima dva sina, Luku i Ognjena. Budući da je nakon razvoda on porodicu osnovao sa drugom ženom, sa kojom se takođe ostvario u ulozi roditelja trećeg sina Vanje, oni koji su u Maretov bračni život upućeni, pitaju se kako su sinovi iz prvog braka prihvatili njegovu izabranicu.

U kakvom su odnosu Ksenija Milošević, inače diplomirani violinista, i njegovi naslednici saznali smo putem fotografija koje su isplivale u javnost, tačnije onih koje je druga supruga Saše Miloševića Mareta sama i objavila.

Pročitajte: Svadba u malenom stanu - Ovako su Ksenija i Saša Milošević Mare izgledali na venčanju, zbog venčanice je SVI OGOVARAJU (FOTO)

Luka Šarac

 

Budući, da poseduju nekretninu na crnogorskom primorju, kompozitor  i njegova porodica godinama unazad letuju u Budvi, a slobodno vreme i van sezone oni često iskoriste da tamo provedu.

Ipak, nije samo tročlana porodica ta kojoj morska klima prija, tu su i Maretovi sinovi iz prvog braka koji vole da uživaju u čarima leta, suncu i svim drugim aktivnostima, pa i oni neretko sa ocem, maćehom i mlađim bratom spakuju kofere i upute se na ovu lepu destinaciju.

Pročitajte: U domu Saše Miloševića Mareta - Narodski rečeno ja sam se udao (foto)

Instagram

 

Fotografije koje su na jednom od njihovih odmora nastale svedoče o divnim odnosima koje svi oni zajedno neguju, kao i tome da između Ksenije, Luke i Ognjena nema zle krvi već su prisutne samo lepe emocije, ljubav i razumevanje koje je ključ svakog kvalitetnog odnosa, a o čemu je uostalom poznati kompozitor jednom prilikom govorio za naš magazin.

Pročitajte: Morao sam da radim na njihovom odnosu! Saša Milošević Mare prvi put o sinovima iz prvog braka i kako su prihvatili njegovu ženu Kseniju

Instagram

 

- Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju potpuno prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali. Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju - izjavio je Mare za naš magazin pre nekoliko godina.

Komentari (0)

Loading