Celebrity News

Druga supruga Mašana Lekića pokazala stomak do zuba: Beba samo što nije, a evo šta o tome misli Mašanova ćerka iz prvog braka (FOTO)

Druga supruga Mašana Lekića uživa u trudnoći

Druga supruga Mašana Lekića pokazala stomak do zuba: Beba samo što nije, a evo šta o tome misli Mašanova ćerka iz prvog braka (FOTO)

Kada se doznalo da je druga supruga Mašana Lekića, Kristina Nikolić, ponovo trudna nema ko se nije oduševio. Najsrećnija ipak bila je Lekićeva mezimica iz prvog braka Mia, koja broji dane do upoznavanja druge sestre. Sa starijom Zoi već je ostvarila divnu komunikaciju, malo je reći da jedna drugu obožavaju, na šta je autor i voditelj emisije crne hronke izrazito ponosan.

Pročitajte: Bivša žena potpisala razvod, Mašan Lekić ODMAH organizovao VENČANJE: Pogledajte prve fotografije, mladina venčanica kao iz filma

Boško Karanović

 

Ako je suditi po veličini Kristininog trudničkog stomaka surpuga Mašana Lekića nema još mnogo do porođaja, svega dva meseca, zbog čega su svi članovi porodice u stanju pripravnosti. Lagano se privodi kraju dekorisanje kutka za novorođenče, dok istovremeno svoju dva godine staru Zoi voditelj i njegova izabranica pripremaju za dolazak sestrice, kao i na činjenicu da neće više biti u centru pažnje, već da će sve morati da deli.

Pročitajte: Tata se razveo od mame i zasnovao porodicu sa drugom: Evo kako je ćerka Mašana Lekića iz prvog braka prihvatila novu sestru

Instagram

 

S obzirom na to da među njima po godinama neće biti velika razlika neosporno je da će svoje stvarčice Zoi morati da ustupi sestrici, a budući da su roditelji njenom odgoju i vaspitanju izuzetno posvećeni smatra se da će kroz period prilagođavanja porodica Lekić-Nikolić proći vrlo lagano.

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru: Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading