Celebrity News

Stariji je, ima jahtu i STOMAK: Ćerka Zdravka Čolića UHVAĆENA SA NJIM, ovo joj tata NIKADA NEĆE OPROSTITI (FOTO)

Dečko Une Čolić česta je tema u medijima

Stariji je, ima jahtu i STOMAK: Ćerka Zdravka Čolića UHVAĆENA SA NJIM, ovo joj tata NIKADA NEĆE OPROSTITI (FOTO)

Starija ćerka Zdravka Čolića već duže vreme intrigira javnost svakim svojim potezom. Uni očito pažnja i te kako prija, pa svojim pratiocima na "Instagramu" ne libi se da pokaže detalje iz svoje privatnosti, što njen otac nikada nije činio, međutim mlađe generacije podlegle su uticaju društvenih mreža, a to je i jedan od naćina za sticanje popularnosti.

Pored neosporne lepote,harizme i atraktivnog izgleda, ćerka Zdravka Čolića u žiži je i zbog svog smelog i nešto slobodnijeg ponašanja, a u fokusu je često i njen ljubavni život koji ipak ne deli na tacni u tolikoj meri.

Pročitajte: Luksuz na sve strane! Zavirite u kuhinju Zdravka Čolića, jedan detalj nagoveštava kakav je domaćin (FOTO)

Instagram

 

To je i razlog što bi svi da doznaju da li je postoji čovek koji je osvojio Unino srce, te sa kim ona provodi dane i eventualno odlazi na luksuzna putovanja koja su u njenom slučaju veoma česta.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića fotografijom iz aviona šokirala oca i majku - Una, kad je dosta?! Zbog ovoga mora da trpi posledice (FOTO)

Instagram

 

Upravo sa jednog takvog na kojem trenutno uživa, ćerka Zdravka Čolića putem "Instagrama" dala je povoda da se svi zapitaju ko je muškarac sa kojim opušteno uživa na jaht, te da li je upravo on taj koji je poneo titulu novi dečko Une Čolić.

Pročitajte: Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Instagram

 

Kako se na ovu temu ona nije izjasnila, javnost može samo da nagađa da li je Una emotivno ispunjena, a da je srećna i da blista od zadovoljstva uverila nas je jer osmeh sa lica nije skidala.

Komentari (0)

Loading