Celebrity News

Ceca ljubi u usta poznatog muškarca: Uhvaćena prvi put posle dve godine sa frajerom u javnosti, ON je uspeo da je SMOTA (FOTO)

Ceca ljubi u usta poznatog muškarca - svi su u čudu

Ceca ljubi u usta poznatog muškarca: Uhvaćena prvi put posle dve godine sa frajerom u javnosti, ON je uspeo da je SMOTA (FOTO)

Ata Images

Otkad je pokrenula dokumentarno-igrani serijal „Ceca show“, fanovi folk dive svakog petka imaju priliku da saznaju nešto nove iz života pevačice i njene porodice i zavire među njihova četiri zida. Imali smo prilike da posvedočimo brojnim detaljima iz njihove svakodnevnice međutim jedino o čemu niko ni reč ne spominje jeste ljubavni život Cece Ražnatović koji je i te kako zanima širu javnost. Budući da je ballkanska diva već neko vreme sing, mnoge su iznenadili kadrovi usnimljeni za snimanje pomenute emmisije, a fotka na kojoj se Ceca ljubi u usta sa svima poznatim čovekom domaćeg show business-a, napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, tokom dugogodišnje karijere Ceca je stekla ogromnu popularnost, ali i veliki broj prijatelja i saradnika, a jedan od onih sa kojim je očito veoma bliska jeste i nekadašnji direktor Granda Saša Popović.

Dugogodišnje prijateljstvo Cece i Saleta nikada se nije dovodilo u pitanje, međutim internetom kruži njihova zajednička fotografija na kojoj se ljube u usta.

Pročitajte: Sve me boli - Pogledajte kako Ceca izgleda posle teške operacije od osam sati (FOTO)

Blic TV printscreen

 

Sve se naime desilo u emisiji "Zvezde Granda" gde je Ceca član žirija, a pred sam početak snimanja pomalo nervoznog Popovića koji se glasnijim tonom obratio Viki Miljković, u svom šaljivom maniru umirila je pevačica.

Pročitajte: Uhvaćena u zanosu - Evo ko je muškarac sa kojim je Ceca uslikana kako se ljubi, šokiraćete se (FOTO)

Blic TV printscreen

 

- Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu - rekla je dok su svi posmatrali kako Ceca ljubi u usta Sašu.

- Jedan poljubac rešava sve - zaključila je, dok se Popović osmehivao u svom maniru.

Komentari (0)

Loading