Moda

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić obučene identično: Veliki MODNI OKRŠAJ sestara, kojoj bolje stoji ovaj komad u kome ih inače NE VIĐAMO

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić obukle su se gotovo identično

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić obučene identično: Veliki MODNI OKRŠAJ sestara, kojoj bolje stoji ovaj komad u kome ih inače NE VIĐAMO

Miloš Nadaždin

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić od najranijeg detinjstva veoma su bliske, a i dan danas jedna uz drugu koračaju kroz život deleći sve one lepe i manje lepe trenutke. Od malih nogu velika balkanska zvezda najveći oslonac ima u svojoj sestri, a ona joj je najveća podrška i kritičar i kada je karijera u pitanju. 

Pročitajte: Prvi intervju Cecine sestre Lidije i njene dece - Ovo je istina o životu sa Svetlanom! A tek da vidite blizance šta kažu o tetki (VIDEO)

Instagram

 

Budući da privatnost, uprkos slavi svoje mlađe sestre, ona želi što više da sačuva od znatiželjnika, retki su događaji na kojima se Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić pojavljuju zajedno, pa je upravo iz tog razloga njihova najnovija zajednička fotografija privukla veliku pažnju i izazvala mnoštvo komentara.

Proteklog vikenda, naime, balkanska diva održala je koncert u Italiji, a na putovanje sa njom krenula je i njena sestra. Čarima prelepe Venecije, Ceca i Lidija prepustile su se u potpunosti i iskoristile na najlepši mogući način svaki slobodan trenutak, a pored lepote i pozitivne energije kojom zrače, na društvenim mrežama u fokus su dospeli odabrani stajlinzi sestara.

Pročitajte: Stajling Cece Ražnatović iznenadio sve - Haljina je savršena za proleće, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Za opuštene dnevne aktivnosti, među kojima je bila i vožnja gondolom, Ceca je ponela udobno odelo u svetlo sivoj nijansi, dok se Lidija opredelila za slično, u nešto tamnijoj varijanti, a jedina razlika je odabir majice koju su nosile ispod sakoa - pevačicin izbor bila je crna, dok je njena sestra obukla belu.

Gotovo identičnim modnim izborom, one su pokazale da se i po tom pitanju odlično slažu, a na vama je da date sud kojoj od njih dve ova praktična odevna kombinacija bolje pristaje.

Komentari (0)

Loading