Celebrity News

Ima 20 kilograma više i dugačku bradu: Šokiraćete se kad vidite kako danas izgleda Igor Lazarević, najslađi učesnik Pinkovih zvezdica

Izgled Igora Lazarevića svi komentarišu

Ima 20 kilograma više i dugačku bradu: Šokiraćete se kad vidite kako danas izgleda Igor Lazarević, najslađi učesnik Pinkovih zvezdica

Muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je mnogo vrsnih pevača među kojima je i Igor Lazarević. Mladi, talentovani dečak je tokom takmičenja bez muke osvajao srca devojčica koje su ga obasipale raznim poklonima, plišanim igračkicama, fotografijama, kolažima, a sve to on čuva u jednom kutku svoje sobe u stanu u Smederevu.

Ipak, tokom takmičenja srce mladog pevača osvojila je ćerka medijskog mogula Željka Mitrovića, Kristina Mitrović. Zaljubljeni tinejdžeri nisu krili emocije, a zajedničke fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama brojale su hiljade lajkova.

Pročitajte: Veza ćerke Željka Mitrovića i NAŠEG POZNATOG PEVAČA više nije tajna - Pogledajte koliko je lepši od milionera Ilije i fotku poljupca

Instagram

 

Nakon godinu dana ljubavi je došao kraj, ali se o ovom raskidu tada nije mnogo govorilo.

- Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe - rekao je za medije Igor, nedugo posle raskida 2018. godine.

Iako ga mnogi pamte kao preslatkog tinejdžera, izgled Igora Lazarevića menjao se tokom godina. On danas ima brkove i bradu i po sve drugačiji stil oblačenja u šta smo se i sami nedavno uverili kada se prijavio za novu sezonu muzičkog takmičenja IDJ show. 

Pročitajte: Zaboravite onog slatkog dečaka - Evo kako danas izgleda Pavle iz Pinkovih zvezdica, pubertet je učinio čudo (FOTO)

printscreen

 

Izgled Igora Lazarevića i dalje se dopada devojkama koje u stopu prate svaki njegov korak, te ne sumnjamo da će mu, kao i do sada, biti velika podrška u narednom takmičenju. 

Komentari (0)

Loading