Celebrity News

Ne krije da je odrasla u bedi! Ovo je jedina fotografija Seke Aleksić sa mature u Lipolistu, pogledajte šta je obukla i obula (FOTO)

Detinjstvo Seke Aleksić obeležili su porodični problemi

Ne krije da je odrasla u bedi! Ovo je jedina fotografija Seke Aleksić sa mature u Lipolistu, pogledajte šta je obukla i obula (FOTO)

Blic TV printscreen

Čitava domaća javnost upućena je u to da je detinjstvo Seke Aleksić bilo izuzetno teško i komplikovano. Elem, pevačica folk muzike rođena je u Zvorniku. Nažalost, njen mir narušio je prvo razvod roditelja Ibrime i Milorada, a potom i rat koji je razorio bivšu Jugoslaviju. Zbog ratnih okolnosti estradna umetnica sa majkom i bratom preselila se u Lipolist, selo blizu Šapca, odakle kreće njen razvojni put.

Instagram

 

Teško detinjstvo Seke Aleksić bilo je prvenstveno zbog nedostatka novca, jer majka nije uspevala da podmiri baš sve troškove, zato je ona, kako bi doprinela kućnom budžetu, već sa 14 godina počela da peva.

Pročitajte: Ako je neko zaslužio, ONA JE! Seka Aleksić podelila PREDIVNE VESTI, od sreće želi sve da časti pićem! Sinovi ODUŠEVLJENI (FOTO)

Da bi majci, koja nije bila srećna njenom odlukom da zapostavi školu, udovoljila, nešto kasnije je upisala za frizera i to završila, a fotografije maturske večeri dospele su u novine. Naime, Seka u svojoj vrlo interesantnoj odevnoj kombinaciji osvanula je na stranama Glasnika društva ljubitelja Ruža Lipolist, što je ovih dana ponovo postalo aktuelno iz jednog razloga.

Instagram screenshot

 

Aleksićeva se pre izvesnog vremena zgrožena vršnjačkim nasiljem i činjenicom da devojčica Mia koja je Romkinja nema sa kim da ide na maturu oglasila na Twitteru i malenoj maturantkinji obećala da će ići sa njom.

Pročitajte: Godinama je želela i čekala i danas je Seka konačno objavila PREDIVNE VESTI! Ovo je njena NOVA BEBA (FOTO)

- Devojčici su u školu doneli bakarnu žicu da bi je ismevali jer je Romkinja, u smislu vi skupljate bakar, pa evo da učestvujemo. Otac vozi kamion po Evropi, a majka drži cvećaru. Niko ne želi s njom na maturu... I svi ćute! Tako učestvuju u nasilju. Je l' ovo Srbija koju hoćemo? -glasila je objava, a Seka je svoje obećanje juče i ispunila.

Pročitajte: Dan kada je Seka Aleksić postala ozbiljna CARICA! Pevačica ispunila obećanje, susret sa devojčicom koju su maltretirali raznežio sve FOTO

U Vrbas je stigla s velikim buketom cveća za devojčicu kojoj je definitivno ulepšala život, a kojoj su juče zasigurno sve vršnjakinje zavidele. Kraj nje su bili i glumci Stevan Piale i Ammar Mesić, što je bio šlag na torti, ipak, čini se da je Sekin dolazak izazvao daleko veću pažnju. 

-Mi odrasli smo pali svi na ispitu! Mia je sa drugarima otišla na maturu, možemo samo da se nadamo da će deca biti mnogo bolji ljudi nego što smo mi! - napisala je za kraj.

instgaram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading