Celebrity News

Vila na primorju: Pogledajte gde leto provode Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, pogled na dnevnu sobu će vas šokirati (FOTO)

Odmor Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića samo što nije počeo

Vila na primorju: Pogledajte gde leto provode Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, pogled na dnevnu sobu će vas šokirati (FOTO)

Svake godine letnji odmor Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića privlači pažnju javnosti. Nekada je to zbog dizajnerkinih fotografija u kupaćem kostimu, nekada zbog kamp prikolice koju su supružnici pazarili i često sa njom putuju, a nekada jer su odlučili da odreše kesu i priušte sebi komfor sa pet zvezdica.

 

 

Treća stavka ove godine bila je okidač da mediji zavire u Veričinu i Veljkovu intimu još jednom, a za sve je kriva sama modna kreatorka koja je ideju o letovanju podelila sa pratiocima na Instagramu. Na svom profilu ona je objavila fotografiju smeštaja koju su ona i suprug rezervisali.

Pročitajte:Nakon deset godina braka Verici Rakočević se ostvario NAJVEĆI SAN: DEVOJČICA JE i zove se Mila (FOTO)

Reč je o luksuznoj, prizemnoj vili sa bazenom sa kog se pruža nestvarno lep pogled. Svuda su smeštene ležaljke, a direktno sa terase ulazi se u spavaće sobe. Dosta profesionalnih izazova je od početka godine bilo pred Veljkom i Vericom, umor ih je sustigao zbog čega je logično došlo vreme za odmor.

Mirko Tabašević

 

Instagrameri ne sumnjaju da će par iskoristiti sve prednosi smeštaja za elitu, te da će napuniti baterije i u prestonicu se vratiti daleko orniji za rad, zbog čega su Verici i njenom suprugu poželeli lep odmor, bez bilo kakvog ometanja.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija brata i sestre Verice Rakočević: Ko bi rekao da su to oni? FOTO

Fotografija vile probudila je i drugu vrstu komentara. Naime, dok je većina govorila kako je Verica puno radila od početka godine te da joj je relaks neophodan, drugi su se pak zapitali koliko košta noć u ovakvom jednom smeštaju u kom odmaraju isključivo oni sa dubokim džepom.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading