Celebrity News

Nakon deset godina braka Verici Rakočević se ostvario NAJVEĆI SAN: DEVOJČICA JE i zove se Mila (FOTO)

Unuka Verice Rakočević obožava sport

Nakon deset godina braka Verici Rakočević se ostvario NAJVEĆI SAN: DEVOJČICA JE i zove se Mila (FOTO)

Nikada Verica Rakočević nije skrivala ponos zbog svojih unuka. Naprotiv, stalno putem društvenih mreža obaveštava javnost o tome koliko su svi do jednog talentovani, vredni, divno vaspitani i lepi. Često se na Veričinom Instagramu mogu naći i njihove fotografije, najpre onih starijih koje joj je podarila ćerka Elena Karaman, a u poslednje vreme profil dizajnerke krase i slike najmlađih Mile i Nikše. Preslatka unuka Verice Rakočević dete je njenog sina Miodraga, dok je unuk naslednik kreatorkine najmlađe ćerke Milene.

Pročitajte: Nije znao da ispuni ono što je obećao: RAZVOD Verice Rakočević ipak nije mogao da se izbegne, ostala je BEZ KROVA NAD GLAVOM

Mirko Tabašević

 

S obzirom na to da Milena živi u Americi Verica Nikšu ređe vođa. Ćerka i zet stalno joj šalju njegove snimke, a čuju se i putem video poziva gde on jasno svima stavlja do znanja da baku voli neizmerno. 

Pročitajte: Imaš li srca? Objava Veljka Kuzmančevića nekoliko dana posle Vericinog 75. rođendana otkrila istinu o KRAJU BRAKA (FOTO)

Instagram

 

Unuka Verice Rakočević, Mila bliže stanuje baki zbog čega ona daleko više vremena sa njom provodi, tako je i nedavno prisustvovala njenom prvom uspehu.

Pročitajte: Majčina tuga je ogromna: Verica Rakočević ne želi da krije šta joj je ćerka uradila (FOTO)

Instagram

 

Naime, malena devojčica koja obožava sport, karate prvenstveno dobila je žuti pojas i diplomu. Popularna baka ovim blagoslovom istoga trena se pohvalila i sliku mezimice podelila sa pratiocima.

Pročitajte: ČIJI DEDA?! Unuci Verice Rakočević izneli svoje mišljenje o Veljku, jeste li nešto drugo i očekivali?(FOTO)

Instagram

 

Svi su mogli primetiti da je unuka Verice Rakočević pravi med.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija brata i sestre Verice Rakočević: Ko bi rekao da su to oni? FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading