Celebrity News

Sin Verice Rakočević konačno uslikan: Da li je moguće da joj je ovo sin, njegov izgled će vas šokirati (FOTO)

Sin Verice Rakočević dosta se promenio

Sin Verice Rakočević konačno uslikan: Da li je moguće da joj je ovo sin, njegov izgled će vas šokirati (FOTO)

Milorad Rakočević, sin Verice Rakočević, plod je ljubavi dizajnerke i njenog drugog muža Zorana Rakočevića. Za razliku od svoje dve sestre, starije Elene Karaman i mlađe Milene Rakočević Milorad izbegava javnost u širokom luku, a nije radostan čak ni kada kreatorka na svom Instagram profilu objavi njegove slike.

Pročitajte: Haljina Verice Rakočević je savršena za skrivanje kilograma i isticanje struka - lepršava i idealna za leto! Morate je imati u ormaru (FOTO)

Facebook

 

Upravo to je razlog zbog kog Verica izbegava da sina promoviše u javnosti, iako ima sve razloge to da čini. Visok je, zgodan, šarmantan, sposoban, dosta likom podseća na nju, mada je zadnjih godina sve više onih koji komentarišu da je lkom isti otac.

Pročitajte: Nije znao da ispuni ono što je obećao: RAZVOD Verice Rakočević ipak nije mogao da se izbegne, ostala je BEZ KROVA NAD GLAVOM

Petar Đorđević

 

Istina, sin Verice Rakočević u kratkom periodu oćelavio je i osedeo, ipak čini se da to nimalo ne utiče na njegov šarm.  Širokim osmehom on osvaja, a čini se da je nepobediv kada je okružen svojim mezimicama, a tom osećaju svedoči i fotografija nedavno nastala.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija brata i sestre Verice Rakočević: Ko bi rekao da su to oni? FOTO

Boško Karanović

 

Uprkos Miloradovom negodovanju ona je završila na Veričinom profilu i sve oduševila. Na slici su Milena sa sinčićem, Verica i Milorad sa svojim naslednicama. Jasno kao dan je da su skladna porodica koja se neizmerno voli, poštuje i ceni. Elena, doduše fali za kompletnu sliku, ali kada je brat i sestra zatrebaju i ona je uvek tu.

- Elena i Mića žive u istom gradu i normalno je da su češće zajedno. Milena je u Njujorku, pa komuniciraju preko telefona i viđaju se kada dođe u Beograd. Kao majka sam srećna jer znam da su u ključnim trenucima uvek tu jedni za druge. Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Mića je emotivno i senzibilno biće sa izuzetno turbulentnim životom. Znala sam da će, kada pronađe svoju polovinu i dobije dete, biti najdivniji tata na svetu ‒ izjavila je ranije Verica Rakočević.

Pročitajte: Sekunde do katastrofe: Verica Rakočević i Veljko preživeli horor na odmoru

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading