Celebrity News

Zavirite na Kuburino imanje daleko od Beograda: Vinogradi kakve viđate samo u filmovima, jedan detalj pokazuje o kakvom se domaćinu radi

Aleksandar Srećković Kubura nakon razvoda iz korena je promenio svoj život

Zavirite na Kuburino imanje daleko od Beograda: Vinogradi kakve viđate samo u filmovima, jedan detalj pokazuje o kakvom se domaćinu radi

Petar Đorđević

Kako će Aleksandar Srećković Kubura nakon razvoda nastaviti život svi su se pitali i brinuli. Ljubav prema fitnes instruktorki Mariji Srećković sa kojom ima dva sina bila je velika, međutim, nestabilna.

Bivši supružnici nekoliko puta pre konačnog razvoda su se rastavljali i spajali, govorilo se i o preljubi na kraju je došlo do kraha braka što je za oboje bilo vrlo deprimirajuće.

Pročitajte: PALA JE VERIDBA: Kubura potvrdio SREĆNE VESTI, evo ko je lepotica koja če ponosno nositi prezime Srećković! (FOTO)

Nažalost, jedini izlaz bio je da dalje nastave odvojeno što su i učinili. Svako je pošao svojim putem. Marija je nastavila da se bavi fitnesom, konstantno ima nove polaznike, dok je Kubura počeo da niže maestralne uloge.

Petar Đorđević

 

Pored toga što se fokusirao na rad u pozorištu, serijama i na filmu Aleksandar Sećković Kubura okrenuo se poljoprivredi, tačnije uzgoju vinove loze i izradi vina.

Pročitajte: Seda kosa, može da mu bude ćerka: Evo ko je muškarac sa kojim je žena prevarila Kuburu i rasturila im brak (FOTO)

Ovome svedoče fotografije koje glumac redovno objavljuje na svom Instagramu, a jedna od slika posebno je privukla pažnju javnosti, posebno dama.

Petar Đorđević

 

Na njoj Kubura pozira u radničkom odelu spreman za nove izazove kada je reč o radu u vinogradu, a mnoge pripadnice lepšeg pola primetile su da je čak i tako odeven izuzetno zgodan i šarmantan.

Pročitajte: Udala se, ali svi pamte njenu aferu: Ovako je završila Kuburina mlada ljubavnica sa kojom je javno varao ženu FOTO

Dobio je brojne komentare na konto novog hobija, pa i izgleda, a ne krije da je ponosan na rezultate na oba polja.

 

 

 

Komentari (0)

Loading