Celebrity News

Muž Tijane Dapčević uslikan dok je pratio sina na maturu: Da li je moguće da je ovo Milan? Pogledajte kako danas izgleda, svi su u šoku

Sin Tijane Dapčević učinio je pevačicu ponosnom

Muž Tijane Dapčević uslikan dok je pratio sina na maturu: Da li je moguće da je ovo Milan? Pogledajte kako danas izgleda, svi su u šoku

Sin Tijane Dapčević dečko je za primer. Pevačica i njen izabranik beskrajno su ponosni na sve uspehe jedinca koje niže kako u školi, tako i na privatnom planu.

Sve lepe osobine Tijanin mezimac nasledio je od roditelja, zbog čega ima veliki krug prijatelja, šarmantan je komunikativan, neposredan, a s obzirom na to da je vrlo samostalan uveliko zna čime želi da se bavi po okončanju školovanja.

Pročitajte: Ponosno pokazala svoje godine i mane: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i sve objavila na Instagramu, bravo! (FOTO)

Trenutno je Vuk negde na polovini sticanja znanja. Pre par dana završio je osnovnu školu, nakon koje je usledila proslava mature, a ponosna mama nije mogla da odoli da ovaj trenutak ne ovekoveči fotografijom.

 

 

Slika na kojoj ona i njen izabranik poziraju pored elegantno odevenog naslednika završila je na pevačicinom Instagram profilu, a poruka u opisu raznežila je fanove

- Ode dete na malu maturu. Srećno sine, vole te mama i tata- napisala je kratko pop zvezda, dok su joj iz oka potekle suze radosnice. Ne može da poveruje da je već 15 godina prošlo od momenta kada je svog mezimca donela na svet.

Pročitajte: Živela sam u agoniji: Posle 7 godina braka i dvoje dece razvodi se sestra Tijane Dapčević

Zaključak da deca brzo rastu, a vreme još brže prolazi potpuno ju je raznežio kao i pogled na naslednika u elegantnom odelu, pa i brojni komentari koji se i dalje nižu.

- Pravi momčić...Kako je elegantan....Liči na Tijanu...zgodan na tatu... samo su neke od rečenica koje su od strane Tijaninih fanova napisane ispod slike, zbog čega je vrlo radosna.

 

 

Sin Tijane Dapčević noćas slavi sa drugarima, a s obzirom na to da je lepo vaspitan i vrlo vezan za roditelje veruje se da će im detalje žurke on sutradan ispričati.

Vukova matura je bila i retka prilika da vidimo Tijaninog muža Milana koji se godinama krije od javnosti budući da se bavi poslovima iza kamere, kao što su produkcija i menadžment. Primetno je da je nabacio koji kilogram i da je osedeo, ali i dalje je vrlo šarmantan muškarac.

Podsećamo vas kako je Milan izgledao na venčanju sa Tijanom:

You tube printscreen

 

Tijana i Milan u braku su 22 godine, a njihov najveći uspeh je sinčić Vuk za kog su se dugo borili i koji upravo u ovim trenucima proslavlja svoju malu maturu.

Komentari (0)

Loading