Celebrity News

Konačno! Ceca Ražnatović na svoj 50. rođendan objavila PRELEPE VESTI i svi joj čestitaju: Ko bi sanjao da joj ON toliko znači? (FOTO)

Ceca Ražnatović otkrila svoj plan

Konačno! Ceca Ražnatović na svoj 50. rođendan objavila PRELEPE VESTI i svi joj čestitaju: Ko bi sanjao da joj ON toliko znači? (FOTO)

ATA images

Ceca Ražnatović otkrila svoj plan

Već nedeljama unazad javnost je u prilici da zaviri u živote porodice Ražnatović i da uživa u njihovim srećnim, ali i tužnim trenucima kroz emisiju "Ceca show" na Blic televiziji. 

Blic TV printscreen

 

U novoj epizodi svoje emisije, folk diva Ceca Ražnatović otkrila je da priprema novi projekat.

Pročitajte: Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči FOTO



- Mislim da je dogorelo, moram da snimam novi album - rekla je Ceca, a javnost je uzbuđena što će posle sedam godina imati priliku da čuje novi materijal folk dive.

Blic TV printscreen

 

Danas Ceca takođe slavi pedeseti rođendan, ali kako je ranije već najavila, velike proslave neće biti.

Pročitajte: Ceca ljubi u usta poznatog muškarca - Uhvaćena prvi put posle dve godine sa frajerom u javnosti, ON je uspeo da je SMOTA (FOTO)

 

Za slavlje nije raspoložena zbog tragedije koja je zadesila njenu porodicu, a dobrobit ćerke Anastasije i da zajedno kao porodica prebrode ovaj težak period joj je prioritet.

 

Miloš Nadaždin

 

 

- Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove - rekla je svojevremeno Ceca, pa dodala:

Pročitajte: Venčanica je šokirala sve, Ražnatovići pokušali da sakriju detalje - Pogledajte jedinu fotografiju sa svadbe Cecine sestre Lidije Ocokoljić

 

- Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje.

 

Komentari (0)

Loading