Celebrity News

Bebica u rukama i to DEVOJČICA: Goca Tržan rasplakala sve objavom, tata preponosan i srećan kao nikada pre (FOTO)

Ćerka Goce Tržan plod je ljubavi pevačice i njenog prvog supruga

Bebica u rukama i to DEVOJČICA: Goca Tržan rasplakala sve objavom, tata preponosan i srećan kao nikada pre (FOTO)

Najsrećnija na svetu ćerka Goce Tržan bila bi kada bi dobila brata ili sestru. Pevačica i njen suprug, muzičar Radomir Novaković godinama unazad bore se za pomotsvo. Koje sve klinike kod nas i u inostranstvu nisu obišli i šta sve nisu radili samo da bi dobili zajedničko dete.

Pročitajte: TRUDNA Goca Tržan BLISTA u zagrljaju muža! Osmeh i SREĆA NA LICU govore više od 1000 reči (FOTO)

Istini za volju bubnjar nikada nije vršio pritisak na pop zvezdu da mu rodi naslednika, govorio je da je Lena njegovo dete, iako nemaju iste gene.

U Gocinu kuću Raša je ušao kada je devojlica bila izuzetno mala, odmah su se zavoleli, te je stoga on nju oduvek video kao ćerku, ona njega kao drugog oca, što pevačicu raduje, ali joj i ne da mira.

Pročitajte: Mafini Goce Tržan su gotovi za 15 minuta i ne koštaju gotovo ništa: Ovo je njen brz recept koji ćete isprobati već danas (VIDEO)

Ona je ta koja bi u ovom momentu najviše na svetu volela da rodi još jedno dete, njeno i Rašino, dete koje će biti kruna njihovog predivnog odnosa koji su prvo krunisali opštinskim, a pre par godina i crkvenim venčanjem.

Ata Images

 

Uprkos razlici u godinama Goca i Raša divan su par, jedan od najskladnijih na estradi. Čarke brzo rešavaju, svađe još brže, vrlo su prilagodljivi i jedno prema drugom pristupaju s puno razumevanja, poštovanja i ljubavi. A komentari svih ljudi koji ih znaju je da bi zaista bila prava šteta ako njihov odnos ne bi dobio najlepši plod.

Pročitajte: RAZVELA SE Goca Tržan iznenada i bez buke: Više nisam mogla, počeo je da se KOCKA i iznosi ušteđevinu iz kuće! Ovo je njeno saopštenje

Iako je u jednom momentu komentarisala da je sa vantelesnom oplodnjom završila te da neće više pokušavati, čini se da se Goca samo malo stišala po tom pitanju a mnogi se nadaju da će ih ona iznenaditi kada se najmanje budu nadali. 

Andreja Damnjanović

 

Kada i ako se to zaista bude dogodilo ćerka Goce Tržan biće među prvima obaveštena, a u međuvremenu pevačica voli da je okružena najmlađima. Stalno traži priliku da se poigra sa njima, što je bio slučaj i nedavno na jednom sportskom dešavanju. 

Pročitajte: Romantično putovanje: Goca i Raša uživali u Sarajevu

Devojčica Zoi, inače ćerka Mašana Lekića dospela je u Gocino naručje, a ona se potrudila da ja zasmeje. Divan prizor sve je raznežio.

Instagram

 

 

- Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje!

- A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Ma ajde ma*š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva - ispričala je nedavno pop zvezda. 

 

Komentari (0)

Loading