Celebrity News

Sve je otišlo dođavola: Šokiraćete se kada vidite kako izgleda Bajagina nova devojka, da li je ovo moguće? (FOTO)

Nova devojka Momčila Bajagića Bajage ne voli publicitet

Sve je otišlo dođavola: Šokiraćete se kada vidite kako izgleda Bajagina nova devojka, da li je ovo moguće? (FOTO)

Niko se nije nadao da će nedugo od objave o razvodu Bajaga ponovo pronaći sreću. Među prijateljima muzičara spekulisalo se da će puno vode Savom morati da proteče pre nego što on ponovo zavoli, te da mu je plan u narednom periodu da samuje. Nova devojka Momčila Bajagića Bajage pomrsila je, međutim, pevaču konce, što po svoj prilici njemu i nije toliko teško palo.

Pročitajte: Prvi put u javnosti! Ovo je Bajagina ćerka koja je teško podnela razvod roditelja: Ipak je mamina devojčica i za to ima dobar razlog (FOTO)

Po pisanju Kurira Bajaga je toliko zaljubljen u svoju izabranicu da je već sve stvari preneo u njen stan i konačno se i sam pre par dana preselio. 

printscreenpapracolov

 

 

Nova devojka Momčila Bajagića Bajage, za razliku od njegove supruge Emilije sa kojom je proveo preko dve decenije i dobio dvoje dece, crnka je, vrlo smerno se oblači što je jedna od stavki koja se mogla zaključiti na osnovu snimaka snimatelja emisije Paparaco Lov.

Pročitajte: Bajaga je PREVARIO suprugu sa NJOM! Svi je znate, sada stigla i FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ

Snimci su nastali ispred doma misteriozne žene, koja očigledno ni po čemu nije nalik Bajaginoj prethodnoj izabranici, ali je muzičaru slična po godinama

printscreenpapracolov

 

 

Očigledno je da Momčilo nije podlegao novom trendu po kom stariji muškarci lako ulaze u vezu sa tri decenije mlađim izabanicama, već je sreću pronašao kraj osobe koja mu osim karakterno odgovara i po interesovanjima, znanju, pa eto i uzrastu.

Pročitajte: Najzad se oglasio: Ono što je saopštio neće vam se dopasti

Da li će muzičar poželeti novu vezu da ozakoni ostaje da vidimo. 

printscreenpapracolov

 

 

 

Komentari (0)

Loading