Celebrity News

Novak i Jelena Đoković na Merlinovom koncertu u Crnoj Gori, a svi komentarišu šta je ona obukla: Ovako nešto nikad niste videli (FOTO)

Novak i Jelena Đoković ovako provode vreme

Novak i Jelena Đoković na Merlinovom koncertu u Crnoj Gori, a svi komentarišu šta je ona obukla: Ovako nešto nikad niste videli (FOTO)

ATA images

Novak i Jelena Đoković nisu mogli proći nezapaženo.

Nakon zasluženog odmora na Azorskim ostrvima, najbolji teniser sveta sa svojom suprugom uputio se u Crnu Goru gde se vredno priprema za predstojeći Vimbldon, koji će se održati u Londonu od 3. do 16. jula.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 Novak i Jelena Đoković privukli su veliku pažnju svojim dolaskom na crnogorsko primorje, a to kako supružnici provode vreme izazvalo je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Budući da se sve više bliži njegovo učešće na najprestižnijem turniru sveta, Nole ne gubi vreme i ništa ne prepušta slučaju, pa se bacio na jake treninge.

Pročitajte: Posle tolike sreće i trijumfa velika TUGA! SLOMLJENA Dijana Đoković se oglasila - Šta je doživeo moj sin Nole...

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako trenira na jednoj od najatraktivnijih destinacija crnogorskog primorja.

Deo priprema odlučio je da odradi na betonskoj podlozi, da bi zatim nastavio i na travnatoj kakva ga i očekuje na egzibiciji u Londonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

U rizortu Portonovi, nedaleko od Herceg Novog, Đoković se sprema za ispisivanje istorije i osvajanje 24. grend slem titule u karijeri, a osim ovih kadrova na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" imali smo prilike da se uverimo da on u pauzama između treninga zna sebi da da i oduška.

Novak i Jelena Đoković prisustvovali su koncertu Dina Merlina, a uslikani su neposredno pred ovaj muzički događaj.

Kao sav normalan svet, oni su potpuno opušteno šetali primorjem i fotografisali se sa fanovima. Jelena je za ovu priliku odabrala laganu, šarenu haljinu iznad kolena, dok se Nole opredelio za teget pantalone i belu košulju.

Pročitajte: Ceo Rolan Garos je tapšao njegovoj pobedi, a on je pogledom tražio samo NJU - Gde je bila Jelena Đoković kad je Nole igrao meč života?

Nole će uskoro krenuti put Londona gde će prvo igrati na egzibiciji u Harlingemu od 27. juna do 1. jula, a potom ga očekuje Vimbldon gde brani titulu.

Podsećanja radi on iza sebe ima 28 uzastopnih trijumfa na londonskoj travi, a ove sezone pokušaće da stigne do osmog trofeja, koliko ima i rekorder Rodžer Federer.

Komentari (0)

Loading