Celebrity News

Posle tolike sreće i trijumfa velika TUGA! SLOMLJENA Dijana Đoković se oglasila: Šta je doživeo moj sin Nole...

Roditelji Novaka Đokovića otvorili dušu

Posle tolike sreće i trijumfa velika TUGA! SLOMLJENA Dijana Đoković se oglasila: Šta je doživeo moj sin Nole...

Roditelji Novaka Đokovića, Dijana i Srđan našem najboljem teniseru oduvek su bili najveća podrška i vetar u leđa. Od samih početaka verovali su u njegov, sada već ogroman uspeh, a mnogo čega tokom života morali su i da se odreknu zarad karijere svog sina.

Pročitajte: TUŽNE VESTI o Novaku Đokoviću stigle baš na njegov rođendan! Porodica uplakana, navijači pružaju najveću podršku do sada (FOTO)

Zauzvrat, on ih je učinio najponosnijim roditeljima na svetu, međutim kako nijedan put do vrha nije lak, tako se i Nole nebrojeno puta susretao sa padovima koji su neminovno uticali i na čitavu njegovu porodicu.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Šta se sve dešavalo iza kulisa u karijeri svetskog reketa broj jedan na njegovom putu do zvezdanih visina imamo prilike da saznamo zahvaljujući dokumentarnom serijalu “Novak, neispričane priče”, a u drugoj epizodi pod nazivom "Padovi", dušu su otvorili roditelji Novaka Đokovića. 

Profimedia

 

Kako je svima već poznato, početak 2022. godine obeležio je skandal u Australiji kada je Novak Đoković deportovan iz Melburna u kojem je u tom trenutku bio devetostruki šampion. 

Pročitajte: POTRES U PORODICI! Sasuo sam tati sve u lice - Novak i Srđan Đoković se SUKOBILI na putu u Izrael, njegove reči će vas šokirati

Zbog svog vakcinalnog statusa Novak nije mogao da uđe u Australiju, iako je prethodno dobio zeleno svetlo za ulazak u tu zemlju budući da je bio nevakcinisan. Nole je bio držan u pritvoru, bilo mu je suđeno uz direktan prenos, a onda je i deportovan u Beograd. 

printscreen Instagram Sportal Srbija

 

Dijana Đoković teško se nosila sa situacijom da joj je sin bio zatvoren među četiri zida i u neverici zbog svega što se desilo. 

- Ne puštaju ga, kad je bilo ono suđenje, mi sedimo u jedan posle ponoći i gledamo suđenje suprug i ja. I on kaže: "Je l' veruješ ti ovo? Kao da gledam neki film". A onda shvatim da se radi o mom sinu koji je nepravedno zatvoren.

- Ono što je on tamo doživljavao, nije pritvor, to je zatvor gde ti ne možeš da otvoriš prozor, ne možeš da izađeš napolje, nemaš kontakt ni sa kim. To je zatvor. Samo što nemaš rešetke - ispričala je Dijana vidno potrešena.

Pročitajte: Na dan Novakovog uspeha HAOS u porodičnoj loži - Jelena svekru Srđanu pred svima pokazala šta misli o njemu (FOTO)

Sa druge strane Srđan se osvrnuo na ovogodišnji Australijan open na kojem je izbio skandal jer je snimljen kako se ispred "Rod Lejver" arene fotografiše sa navijačima od kojih su neki doneli zastave koje pružaju podršku Rusiji u ratu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Srđan ni na polufinalnom ni na finalnom meču nije sa tribina podržavao sina, jer kako kaže nije želeo da policija sedi pored njega:

- Napravili su haos uoči polufinala. Posle je direktor turnira rekao da mogu da prisustvujem polufinalu, ali da po mene dođe policija i da sede iza mene na tribinama, da me čuvaju od ne znam čega. Ja sam rekao: "Gospodo, neću vam priuštiti to zadovoljstvo" - istakao je Srđan koji je putem malog ekrana ispratio i finalni meč, a nakon istog je i te kako imao čemu da se raduje.

Komentari (0)

Loading