Celebrity News

Venčanica kao za princezu, boja kose skandalozna: Fotografije prvog venčanja Zorice Marković će vas šokirati, mladoženja je posebna priča

Venčanje Zorice Marković dogodilo se na samom početku karijere estradne umetnice

Venčanica kao za princezu, boja kose skandalozna: Fotografije prvog venčanja Zorice Marković će vas šokirati, mladoženja je posebna priča

Ata Images

Prvo venčanje Zorice Marković zabeležio je, u to vreme jedan od najboljih fotografa u gradu. Slike ceremonije i veselja bile su dugi niz godina tajna za javnost, a sasvim slučajno nekoliko njih dospelo je nedavno na društvene mreže i šokiralo fanove pevačice.

Pročitajte:Pojavila se i digla prašinu: Ćerku Zorice Brunclik svi komentarišu, a za sve je kriva mamina haljina stara 4 decenije (FOTO)

Na njoj Zorica pozira sa suprugom, ugostiteljom Bracom Zatezalom, a prvo što bode oči radoznalih posmatrača jeste pevačicina frizura uvijena mini-valom i ofarbana u narandžastu boju.  

 

Instagram

 

 

Tih godina takva vrsta šišanja i nijansiranja kose bila je izuzetno moderna, a budući da Zorica za svojim koleginicima nikada nije kaskala, u tom vrlo posebnom i modernom izdanju ona se i venčala.

Pročitajte:Isplivala prava istina o odnosu Kemišove ćerke iz prvog braka i njene maćehe Zorice Brunclik: Evo zbog čega Jelena više ne dolazi (FOTO)

Preko kose ona je prebacila blagi veo, zapravo samo cvetiće, a preko haljine krzno, što svedoči hladnom vremenu.

Instagram

 

 

 

Pevačicin izabranik Braca odabrao je za potrebe veselja elegantno odelo, nažalost mnoge stvari i tada i nekoliko godina kasnije ukazivale su na to da venčanje Zorice Marković i ugostitelja nije bila pametna ideja.

Pročitajte:Kemišova ljubavnica konačno u javnosti! Pevačica koju svi znate progovorila: Ovo je moja strana priče (FOTO)

Pevačica se od prvog muža razvela ubrzo, a sve zbog prevare i tuče sa ljubavnicom. O tom događaju pričala je bez dlake na jeziku za medije više puta. 

- Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj. Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira - prisećala se Zorica pa dodala.

Ata Images

 

 

- Nemir mi neki, gledam ja i rešim se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: 'pa šta ima veze, nek spava dete!'

- Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od obezbeđenja i izvadiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu... On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje - ispričala je.

 

Komentari (0)

Loading