Celebrity News

Ne trebaš mi više! Kako je Jovana Stojiljković sinoć pred svima OSTAVILA Gorana Bogdana (FOTO)

Raskinuli Jovana Stojiljković i Goran Bogdan piše se po portalima

Ne trebaš mi više! Kako je Jovana Stojiljković sinoć pred svima OSTAVILA Gorana Bogdana (FOTO)

Ata Images

Mnogo puta se za proteklih pet godina pisalo o vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković. Posvađali su se, pa pomirili i tako nebrojeno puta bez mnogo osnova portali i štampa samostalno su donosili razne zaključke. Glumački par se, uprkos velikom broju neistina u medijima, nikada nije oglašavao, niti je smatrao da je poželjno opterećivati se oko stvari na koje je nemoguće uticati. Popularnost, uloge u kvalitetnim projektima pa i sama romansa dovela ih je na sam vrh liste parova poznatih široj javnosti, o kojima bi svi voleli baš sve da znaju, čega su oboje u jednom trenutku postali svesni i samim tim oprezni u intervjuima. Budući da glumac i glumica čuvaju svoju intimu, retko koja informacija o njihovom odnosu se tokom proteklih godina mogla čuti iz prve ruke, ustvari gotovo sve što se do sada pisalo bila su samo nagađanja. Jedno od njih je i da su raskinuli Jovana Stojiljković i Goran Bogdan.

Pročitajte: NE MOGU VIŠE! Jovana Stojiljković žestoko o Goranu Bogdanu, rešila je da kaže sve što joj je na duši

ATA Images

 

Nekoliko puta do sada moglo se pročitati da su emotivni partneri okončali petogodišnju vezu, ali kada god bi se takva ili slična informacija toj našla na naslovima žute štampe njih dvoje su svojim pojavljvanjem u  javnosti to umeli da demantuju. Gaje skladnu i vrlo čvrstu vezu Goran i Jovana i mnoge kolege koje su u braku, na tom odnosu mogu da im pozavide. Jedno drugome su najiskreniji savetodavci i najveća podrška što dokazuje ponos u njihovim očima kada zajedno šetaju crvenim tepihom.

Pročitajte: Problemi su se gomilali, nisam imao izbora: Goran Bogdan otkrio šta mu je uradila Jovana Stojiljković

Ata Images

 

Odsustvo hrvatskog umetnika sinoć na premijeri nastavka serije "Južni vetar", upravo iz tog razloga podgrejalo je nove sumnje da su raskinuli Jovana Stojiljkvić i Goran Bogdan. Naime, mlada umetnica prodefilovala je MTS dvoranom sama, prigodno odevena. Budući da nije reč o premijeri filma, već tek prve epizode dugoočekivanog nastavka, Jovana za tu priliku nije birala red carpet eleganciju, već poslovno-klasični autfit, koji je izazvao lepe kritike.

Pročitajte: Šokirala na premijeri, gde je Goran Bogdan: Jovana Stojiljković pokazala svoju ljubav, drži je za ruku, požuda se vidi u svakom pogledu

Ata Images

 

Osim njenog stajlinga i toga što za ruku ne drži Bogdana prisutni su mogli primetiti da glumica zrači energijom zaljubljene žene, što je automatski pobilo tvrdnje da je okončala romansu sa Hrvatom. Samim tim nametnula se pretpostavka da su Bogdana obaveze sprečile da isprati novi uspeh svoje izabranice. U suprotnom zasigurno bi je svojim prisustvom podržao.

Komentari (0)

Loading