Celebrity News

DEČAK JE! Jelena Stupljanin rasplakala sve fotografijom iz porodičnog doma: Sada ih je troje (FOTO)

Brak Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića svakim danom je sve lepši

DEČAK JE! Jelena Stupljanin rasplakala sve fotografijom iz porodičnog doma: Sada ih je troje (FOTO)

U julu 2019. godine sklopljen je brak Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića. Glumački par venčao se na brodu okružen dragim ljudima, među kojima je bilo dosta i kolega dramskih umetnika, a o njihovom svadbenom veselju još uvek se priča.

Pročitajte: Malo ko zna da su u braku! Bojan Dimitrijević Pikac se pojavio sa svojom POZNATOM suprugom i svi su IZNENAĐENI (FOTO)

Raznim anegdotama započeo je tada brak Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića. Za početak umesto na podijumu brojne zvanice satima su bile prikovane za ekran jer je toga dana Novak Đoković igrao odlučujuću utakmicu.

Petar Đorđević

 

Jelo i piće sve vreme se služilo a nakon što je Novak izvojevao pobedu, svi su se digli na noge i pridružili slavlju mladenaca. Svadbeno veselje ulepšala je duga koja se pojavila na nebu i naslutila predivan brak glumačkom paru.

Pročitajte: Uoči godišnjice smrti Marinka Madžgalja prijatelji snimli pesmu koja dovodi do suza! (video)

Već četvrtu godinu glumac i glumica žive svoju bajku, koju dodatno lepom i zanimljivom čini kućni ljubimac pas mužjak, koji poput deteta uživa pažnju.

Instagram

 

Jelena se nedavno pohvalila divnim prizorom iz doma i sve nasmejala. Ispod fotografije na kojoj leži dok Bojan spava sa njene leve strane, a pas sa desne, napisala je "Moji momci" i sve slatko nasmejala.

Pročitajte: Ljubav slatka kao čokolada: kako je Pikac smuvao prelepu glumicu

Predivna porodica dobila je puno lajkova, ali i pozitivnih komentara koji možda čak i najbolje opisuje to kako publika supružnike vidi.

Gloria Jovanka Bojković

 

Jelena i Bojan imaju puno fanova, rado se svi prisećaju njihovih uloga u popularnim projektima i nekako ih kroz to uvek gledaju, što njima ne smeta.

Pročitajte: Srećne vesti stižu iz Amerike: Nikola Đuričko objavio razlog zbog kog srce iz grudi hoće da mu iskoči (FOTO)

Daleko od očiju javnosti kreirali su svoj život i potpuno su jedno drugome posvećeni, dok istovremeno glumu kao sredstavo za rad i inspiraciju ne zapostavljaju. 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading