Celebrity News

Bračnoj sreći je DOŠAO KRAJ! Petar Benčina tužnom objavom svima slomio srce, svi smo mislili da će pored Tamare ostariti nasmejan (FOTO)

Kriza u braku Tamare Dragičević i Petra Benčine tema je portala

Bračnoj sreći je DOŠAO KRAJ! Petar Benčina tužnom objavom svima slomio srce, svi smo mislili da će pored Tamare ostariti nasmejan (FOTO)

Luka Šarac

Da je nastupila kriza u braku Tamare Dragičević i Petra Benćine često se piše po portalima. Uglavnom je to bez ikakvog razloga, ali činjenica je da glumački par privlači dosta pažnje javnosti i svojim ponašanjem izaziva svakojaka nagađanja i spekulacije.

Pročitajte: Predivne vesti stižu iz Rovinja! Tamara Dragičević nije mogla da sačeka povratak u Beograd da obraduje sve: DEVOJČICA JE (FOTO)

Instagram

 

Oni koji glumca i glumicu poznaju posvedočiće da su izuzetno skladni kao emotivni partneri, s druge strane oni koji o njima znaju tek sa Instagrama ili na osnovu gostovanja po emisijama naći će način da u taj idiličan odnos posumnjaju i stvore razlog za priču poput one da je nastupila kriza u braku Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Pročitajte: San svake žene: Tamara Dragičević nosi preudobnu pamučnu trenerku u kojoj izgleda šik, evo kako da pronađete istu takvu (FOTO)

Instagram

 

Poznati supružnici lek od ružnih reči o svom braku pronašli su u ignorisanju. Retko šta demantuju i potvrđuju. Fokusirani su na poslovni segment, Tamara angažmane u Ateljeu 212, Petar na FDU, ali najpre su oboje skoncentrisani na odgoj svojih mališana. 

Pročitajte:  Ko je pustio stomak i obrukao se, ko je sijao? Pogledajte sve fotografije sa crvenog tepiha otvaranja FEST-a

Luka Šarac

 

 

Ćerka Staša i sin Lazar u vrhu su liste njihovih prioriteta, a upravo zbog njih, njihove bezbednosti i boljeg odrastanja javno su oboje putem društvenih mreža iskazivali stav vezano za nedavna ubistva u osnovnoj školi. Pozivali su na mir, slogu, ljubav, roditeljsko zalaganje, nenasilje, ipak čini se da će pored svog zalaganja kod njih, kao i kod ostalih roditelja širom zemlje, ostati doza zabrinutosti kada god decu pošalju u školu i odvoje se od njih.

Pročitajte: Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine SIJA kao nikada: Ovako lepu prirodnu jelku nikad niste videli, praznična dekoracija iz snova (FOTO)

Luka Šarac

 

Petrova rečenica objavljena ispod crno-bele fotografije najbolje tome svedoči. Glumac je sa fanovima podelio svoje osećaje i napisao.

- Depresivan sam, ili samo tužan.

Pročitajte: Porodična oaza u kojoj caruje ljubav: Ovde žive Tamara Dragičević i Petar Benčina FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading