Celebrity News

Predivne vesti stižu iz Rovinja! Tamara Dragičević nije mogla da sačeka povratak u Beograd da obraduje sve: DEVOJČICA JE (FOTO)

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine ponos su glumačkog para

Predivne vesti stižu iz Rovinja! Tamara Dragičević nije mogla da sačeka povratak u Beograd da obraduje sve: DEVOJČICA JE (FOTO)

Malo je reći da deca Tamare Dragičević i Petra Benčine uživaju u Hrvatskoj u odmoru koju su im roditelji organizovali. Šetnje, vožnje rolerima, skuterom, brodom, obilasci spomenika kulture samo su neke od stavki koje skladna porodica ovih dana u Rovinju praktikuje.

Pročitajte: Ko je pustio stomak i obrukao se, ko je sijao? Pogledajte sve fotografije sa crvenog tepiha otvaranja FEST-a

Instagram

 

Koliko im je zapravo lepo i na koji način se sve zabavljaju najbolje se može videti na Instagramu glumice, koja je ujedno i blogerka, što podrazumeva svakodnevno deljenje sadržaja. Zahvaljujući Tamarinim objavama njeni i Petrovi fanovi mogli su se do sada uveriti u kakvom hotelu su oni sa naslednicima odseli, da li ih je vreme poslužilo, a naposletku i šta se sve na njihovoj tamošnjoj trpezi moglo naći.

Pročitajte: POTRES u braku! Petre, ja sam poljubila drugog: Nakon OVE fotografije Tamara Dragičević mužu sve priznala

 

 

 

 

Mada beskrajno uživa sa suprugom i svojim mališanima i nema kada da misli o dešavanjima u Srbiji dramska umetnica nije zaboravila da omiljenoj sestričini Katji čestita rođendan.

- Ovoj carici mojoj je danas rođendan - napisala je dramska umetnica ispod fotografije preslatke sestričine, ponosna kako na nju tako i na svoju sestru Mariju Matić.

Pročitajte: Praznična čarolija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Staša i Lazar okitili jelku, pa pokupili sve simpatije FOTO

Instagram

 

 

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine,Staša i Lazar, takođe su emotivno reagovala na saznanje da im sestra od tetke slavi rođendan, te jedva čekaju da se vrate u Srbiju i zajedno sa njom to i proslave.

Komentari (0)

Loading