Celebrity News

KRAJ je šokirao sve: RASTALI SE Jovana i Željko Joksimović, on sve potvrdio! Pročitajte saopštenje (FOTO)

Rastali se Jovana i Željko Joksimović - bruje mediji

Miloš Nadaždin

Jovana i Željko Joksimović skoro deceniju su u ljubavi, a svoju bajku iz koje su dobili sina Kostu i bliznakinje, Anu i Srnu započeli su 2008. godine, kada su vodili Pesmu Evrovizije. Atraktivna voditeljka u to vreme je bila u vezi sa Aleksandrom Zeremskim, međutim, ubrzo ga je ostavila, a zatim uplovila u ljubavni odnos sa pevačem koji joj danas nije samo životni saputnik već i poslovni partner, pa zajedno upravljaju medijskom agencijom „Tanjug“ kao i televizijama K1, TV DR i Kazbuka. Budući da oduvek važe za jedan od najskladnijih parova, mnoge je iznenadilo to što su rastali se Jovana i Željko Joksimović.

Naime, samo 15 dana pošto je pevač zaprosio voditeljku, došlo je do njihovog raskida. Upućeni su tada govorili da su razlog nesuglasice u njihovoj vezi koje su nadjačale ljubav, a pevač je na ovu temu govorio otvoreno:

Pročitajte: INCIDENT pred kamerama - Jovana i Željko Joksimović se pokačili pred svima, zasuzile joj oči zbog svega što joj je rekao (VIDEO)

Boško Karanović

- Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli - potvrdio je on tada vest koja je bila glavna tema svih portala i to da su rastali se Jovana i Željko Joksimović.

Ipak, do pomirenja je došlo ubrzo i to u Tivtu gde je pevač nastupao. Jovana je otišla privatnim letom da ga poseti i od tada nikada nisu imali većih problema. Uspešni su kako u poslu tako i na privatnom planu, a porodično gnezdo u kojem uživaju sa svojom decom svili su na Senjaku.

Komentari (0)